Puheenaihe

MTV: Remonttifirma yritti huijata vanhusta – 24 000 euron viemäriremontti hoitui 150 eurolla

Arkisto.

Jussi Vehkasalo

Mökkiremontteja ovelta ovelle tarjoavat yritykset saattavat aika ajoin yrittää huijata hinnoittelussaan.

Asiasta kertoo MTV: uutiset.

MTV:n haastattelema hankolainen "mökkitalkkari" Kai Malaska kertoo kuinka remonttifirma yritti vedättää 90-vuotiasta miestä. Mieheltä yritettiin saada 24 000 euroa viemäriremonttiin, kun oikeasti asiassa selvisi putkien putsauksella.

– Mies kysyi minulta mielipidettä siitä, onko 24 000 euron viemäriremontti turhan kallis. Menin järkytyksestä hiljaiseksi. Kysyin, että ei kai mies ole mennyt tilaamaan vielä mitään. Vanhus meni vaikeaksi ja kertoi laittaneensa nimen jo paperiin, Malaska kertoo MTV:n haastattelussa.

Malaska tiesi viemärien tilanteen. Tukossa olevat putket saisi auki pesuauton 150 euron laskulla. Koti- ja etämyyntiin kuuluu aina 14 vuorokauden peruuttamisoikeus, joten onnekseen vanhus sai kalliin remonttisopimuksen purettua.

Lue koko juttu täältä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (6)

Kommentit

Sikoja ne vain on.

Sikoja ne vain on.

Minulle kaupattiin viiden

Minulle kaupattiin viiden tonnin hormien massausta, joka firman mukaan oli aivan välttämätön, todistivat tämän savukokeella ja videolla. Erittäin vaarallisessa kunnossa olivat hormit ja piippu heidän mukaansa. Pyysin nuohoojan tekemään tarkastuksen. Ei tarvetta korjaukselle. Naapurissa vanhempi herra oli jo ehtinyt allekirjoittaa. Suosittelin purkamaan sopimuksen, toivottavasti teki niin.

No miksi edes putkistoja

No miksi edes putkistoja uusitaan kun "oikeasti selviää putsauksella" ? Entäs hormit. "Nuohooja tarkasti" eli katseli mustan piipun päästä sisään ja totesi ettei nää mitään :) = kunnossa.

Näillä rikollisilla on aika

Näillä rikollisilla on aika hyvä työrauha poliisin keskittyessä vihapuheeseen ja muuhun tärkeämpään.

Nämä puolustuskyvyttömiin

Nämä puolustuskyvyttömiin henkilöihin kohdistuvat epärehellisyydet ja rikokset tulevat vain lisääntymään jatkossa. Moisien rikosten seuraumuksia ja rangaistuksia tulisi tiukentaa huomattavasti. Poliisin resurssit eivät näihin riitä, joten ennaltaehkäisy on ensiarvoisen tärkeää. Esimerkiksi lapsen, vanhuksen tai muuten puolustuskyvyttömäksi katsotun varallisuuteen tai itsemääräämisoikeuteen kohdistuneesta toimesta, pitäisi saada vähintään kaksinkertainen tuomio. Sille höperön vanhuksen lähihoitajalle, joka varastaa tältä rahaa tai yritykselle, joka vedättää putkiremontilla, aluksi toimenpidekieltoa määräajaksi, kaikkien muiden rangaistusten ja korvauksien lisäksi.

Maannne mediaa jälleen

Maannne mediaa jälleen parhaimmillaan. Kahdesta täysin eri asiasta tehty lähes koko Valtakunnan uutistarjonnan ylittänyt juttu. Pikku mainos olisi paikallaan, tästä sadalla viidellä kympillä liikkuvasta Pesuautosta kuljettajineen haja asutus alueen tukoksen avaamiseen tältä artikkelin kohteensa, kuin omat taskunsa tuntevalta Viemäriasiantuntijalta... :-)

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat