Puheenaihe

IS: Armeijan kasvisruokakohu turha? – "Kasvisruoka vastaa liharuokaa"

Kuvituskuva.

Marika Lumme

Asepalvelusta suorittavat syövät syksystä alkaen kasvisruokaa kahtena päivänä viikossa. Kasvisruuan ei uskota vaikuttavan varusmiehiin negatiivisesti.

Asiasta kertoo Ilta-Sanomat.

Ilta-Sanomien haastattelussa esiintyvä armeijan ravintolapalveluista vastaavan Leijona Cateringin kehitysjohtaja Petri Hoffren ei usko, että kasvisruuan lisääminen vaikuttaisi negatiivisesti varusmiehiin.

– Sillä ei ole väliä, onko proteiini peräisin lihasta vai kasvista. Ravintoarvoiltaan jo tällä hetkellä tarjottava kasvisruoka vastaa liharuokaa, ja täyttää ravitsemusneuvottelukunnan ohjeistukset, Hoffren kertoo Ilta-Sanomille.

Kasvisruokapäivä sijoittuu toisena päivänä lounaalle, toisena päivälliselle.

Lue koko juttu täältä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (5)

Kommentit

Jos alansa ehdottoman

Jos alansa ehdottoman auktoriteetin, ylimmän tutkimuksen ja tiedon omaava ja tässkin asiassa kaikkien suomalaisten parhaan ehdottomasti tietävä kokemusasiantuntija, Leijona Cateringin kehitysjohtaja Petri Hoffren ei usko kasvisruoan vaikuttavan negatiivisesti varusmiehiin ja sama mies(?) on sitä mieltä, että ei ole väliä, mistä proteiini tulee, eikö samanantien voisi muuttaa koko menun pelkiksi kasviksiksi? Miksi tyytyä vain kahteen kasvisruokapäivään kun niitä mahtuisi viikkoon seitsemän? Pelastaisihan se maapallon ja ihmiskunnan ja muutkin.

Eikö riitä, että mies

Eikö riitä, että mies pakotetaan armeijaan. Miksi pitää vielä pakottaa syömään kanin ruokaa.

Mitä seuraavaksi armeijaan,

Mitä seuraavaksi armeijaan, toukokuussa gay juhlat aalloilla

Nutturapäisiä, kaljuja,

Nutturapäisiä, kaljuja, hentoja, hienosormisia kasvissyöjä"miehiä" olen nähnyt, mutta onko Suomen vahvin mies, -palomies, -gladiaattori, -työmies, -maamies kasvissyöjiä. | Paljon puhetta, ei ollenkaan näyttöä. | Minä en tule toimeen kasviksilla, eikä ne millekään maistu.

Pete H tehdäänkö sillai että

Pete H tehdäänkö sillai että perustat joukkueen tai alat valmentajan jotain lahjakasta junnua ja valmennat sen huipulle kasvisruokavaliolla todistettavasti nii ei sun tarvi höpistä näitä juttuja.......olis faktaa......piis of kaakunpala..?

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat