Puheenaihe

Posti julkaisi hurjan ennätyksen – syynä Black Friday ja Cyber Monday

Kuvituskuva.

ESM arkisto

Posti teki viime viikolla kaikkien aikojen ennätyksen pakettitoimituksissa.

Postin mukaan sen kautta kulki viikon aikana lähes 1,3 miljoonaa pakettia. 

– Se on koko Postin historian kovin pakettivolyymi viikossa, sanoo paketti- ja verkkokauppaliiketoiminnasta vastaava johtaja Turkka Kuusisto Postin tiedotteessa.

Hurjaa lukua selittää Black Friday ja Cyber Monday -ostospäivät.Postin ennätyksellinen pakettivolyymi kertoo siitä, että suomalaiset jahtasivat niin kotimaisten kuin ulkomaisten verkkokauppojenkin tuotteita.

Posti on varautunut ennätykselliseen verkkokauppasesonkiin muun muassa tuplaamalla kuluttajien suosimien pakettiautomaattien määrän. 

Tuhannes automaatti asennettiin 12. marraskuuta Helsingin päärautatieasemalle. Pakettisesonkia vauhditetaan myös yli sadalla joulun ajan noutopisteellä. 

Hektisin viikko voi olla vielä Postissa edessä.

– Viime vuoden ennätys, lähes 1,2 miljoonaa pakettia, tehtiin lähempänä joulua eli kiivain pakettiviikko on vielä edessämme, Kuusisto arvioi.

Posti toimittaa lähetyksiä noudettaviksi koko sesongin ajan myös viikonloppuisin.

Kaikki Postin palvelupisteet ja aukioloajat löytyvät osoitteesta posti.fi/kartta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (2)

Kommentit

Pakettiennätykset taitavat

Pakettiennätykset taitavat mennä lähes joka vuosi uusiksi verkkokaupan kasvun myötä. Ellei sitten lama ehdi hidastamaan hetkeksi tahtia.

Black friday ja cyber monday

Black friday ja cyber monday tulee varmasti jatkossakin kasvamaan, kun ihmiset ja suomalaiset kauppiaat oppivat vielä paremmin hyödyntämään tarjouksia. Itse ostan ulkomaisista verkkokaupoista black friday viikoloppuna niitä tuotteita, joita tarvitsen. Verkkokauppiaat antavat usein noin 20-30 % alennuksen ja vaikka toimituskulut tulisivat tuotteen hinnan päälle, niin säästät kuitenkin kustannuksissa. Suomalaiset verkkokaupat ovat heränneet black fridayn mahdollisuuksiin, mutta niillä se tuntuu olevan vielä jonkilaista harjoittelua eivätkä osaa ottaa kaikkea hyötyä irti kyseisen viikonlopun verkkokauppamyynnistä.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat