Puheenaihe

Tinder-raiskaus olikin keksitty – nyt "uhria" voi odottaa sakot tai jopa 2 vuoden vankeus

Kuvituskuva

Toni Tervo

Sisä-Suomen poliisi kertoo, ettei toukokuussa uutisoitua "Tinder-raiskausta" tapahtunutkaan.

Sisä-Suomen poliisilaitos sai toukokuussa rikosilmoituksen, jonka mukaan Tinderin kautta sovittu tapaaminen päättyi raiskaukseen Kangasalla 19.4.2019. Ilmoituksen perusteella poliisi etsi yleisövihjeiden avulla Niki-nimistä miestä ja sai esitutkinnan aikana joitakin vihjeitä.

Esitutkinnassa poliisille kuitenkin varmistui, ettei väitettyä seksuaalirikosta tapahtunut eikä tapauksessa ei ole syytä epäillä rikosta.

Sisä-Suomen poliisin mukaan tutkintaa jatketaan nyt rikosnimikkeellä perätön lausuma viranomaismenettelyssä. Siitä voi seurata rangaistuksena joko sakkoa tai jopa 2 vuotta vankeutta.

Rikoksen uhriksi ilmoittautunut nainen kertoi poliisille toukokuussa pitäneensä muutaman päivän ajan Tinderin välityksellä yhteyttä "Nikiin". Pääsiäiseksi sovittu tapaaminen oli naisen mukaan päättynyt raiskaukseen, kun nainen oli ollut aikeissa lähteä tapaamisesta. Naisen mukaan Niki oli teon jälkeen poistanut profiilinsa Tinderistä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (7)

Kommentit

Naiset ei kuulemma koskaan

Naiset ei kuulemma koskaan valehtele. Mites nyt taas näin.

Tuomiolle pitäisi myös

Tuomiolle pitäisi myös laittaa naiset,jotka hankkiutuu salaa raskaaksi.

Tuo "salaa" raskaaksi

Tuo "salaa" raskaaksi hankkiutuva nainen on ihan yhtä todennäköinen ilmiö, kuin yksisarvinen. Jos harrastat seksiä, lapsen mahdollisuus on aina olemassa. Salaa se ei kyllä tapahdu.

Jaa,niinkö? Sitä voi toinen

Jaa,niinkö? Sitä voi toinen sanoa toiselle vaikka pidemmänkin tapailun jälkeen syövänsä e-pillereitä ja kertovansa,ettei halua lapsia,vaikka asia on juurikin päinvastoin. Näin on käynyt,sitten ilmoitellaan vuoden päästä,että olikin vauvakuume,mutta en viitsinyt sanoa.

Hyvä, että tämäkin näkökulma

Hyvä, että tämäkin näkökulma tulee ilmi. Silti kysyn, onko todetusta raiskauksesta odotettavissa myös 2v vankeutta? Toivottavasti.

Samat tuomiot kuin

Samat tuomiot kuin raiskaajalle.

Vähintään se 2 vuotta olisi

Vähintään se 2 vuotta olisi oikein tuollaiselle lutakolle, kuvittelikohan saavansa ylimääräisen palkkapäivän.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat