Puheenaihe

Perussuomalaisten kansanedustaja Sebastian Tynkkynen sai yli 4 000 euroa sakkoa Facebook-päivityksestä

Tynkkynen saa jo toistamiseen sakkotuomion kiihottamisesta kansanryhmä vastaan.

Arkisto / Pekka Ruissalo

Perussuomalaisten kansanedustaja Sebastian Tynkkynen on Oulun käräjäoikeudessa tuomittu sakkoihin kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Hän sai 50 päiväsakkoa eli yhteensä 4 050 euroa sakkoa.

Tynkkynen julkaisi vuonna 2016 Facebook-sivullaan kuvia väitetyistä terrori-iskujen tekijöistä ja kirjoitti kuvien yhteyteen, että "heitä yhdistää yksi asia: he kaikki palvelevat Allahia".

Oikeus on määrännyt tänään antamassaan tuomiossa, että kirjoitus pitää poistaa yleisön saatavilta. Tuomiossa todetaan, että Tynkkysen Facebook-päivitys herättää suvaitsemattomuutta, halveksuntaa ja mahdollisesti vihaa päivityksen kohteena olevia ihmisiä vastaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (10)

Kommentit

Outoa, että totuuden

Outoa, että totuuden kertomisesta tulee tuollaiset sakot, mutta raiskauksesta ja lasten hyväksikäytöstä ei tule edes sakkoa eikä vankeutta. Ehdollinen vankeus kun ei ole vankeutta. Raiskausta, jos on käsitelty medioissa saattaa tekijä saada vielä korvauksia.

Ja jos tekee jonkun vastaavan

Ja jos tekee jonkun vastaavan vertauksen kristinuskoon tai Jeesukseen niin ei mitään sanktioita. Päin vastoin. Joku Jone Nikulan vellihousu idiootti ylistää radio Rockilla. Oikeuslaitos ja virallinen yhteiskunta pyllistelee ton tietyn uskonnon edessä.

Sakot tulikin yksinomaan

Sakot tulikin yksinomaan kuulumisesta Ps eduskunta ryhmän. Sitä ei voidaa vain merkitä syyksi kun olisi lain vastaista. Sananvapaus on Suomessa enää vain muisto meneiltä ajoilta. Nyt jos vähäkin vihja joihinkin suantin tule heti kirjoituksille pänni.

Oliko tämä nyt kiihottamista

Oliko tämä nyt kiihottamista terroristiryhmittymää kohtaan? Kertoa mikä terroristeja yhdistää.

Islamillahan ei ole mitään

Islamillahan ei ole mitään yhteistä islamin kanssa.

Ei niitä Islamin nimissä

Ei niitä Islamin nimissä pommi-iskuja ja päitä katkovia kristinusko ainakaan yhdistä. Kyse on ääri-islamista ja Allah on siellä suuri palvonnan kohde . Jeesus se ei ole.

Joshua ben Panthera (v ben

Joshua ben Panthera (v ben Yosef) al Nasrath (t.m.n. Jeesus) on islamissa merkittävä profeetta. Mutta hänen nostamisensa lähellekään Muhammedin merkitystä ja asemaa on heikäläisittäin toki paha virhe. Silti toki myös omassa asemassaan palvonnan kohde.

Ja samaan aikaan islamistit

Ja samaan aikaan islamistit tekee Euroopassa terroritekoja. Voi aikoja voi tapoja.

Trump ei ole huolissaan

Trump ei ole huolissaan ISIS- terroristien pakenemisesta Al -Hoirin leiriltä.Hänen mukaan nämä eivät uhkaa USA:ta, sillä terroristit pakenevat omiin kotimaihinsa Eurooppaan. Suomen Andersson on jo hakemassa Suomalaisia terroristeja Suomeen. Siitäkin huolimatta, että osa mieluummin kuolee kuin tulee Suomeen pois Islamin valtakunnasta.Anderssonin Päähuolena näyttää olevan teroristien tila, kun Turkki hyökkää Kurdeja(ISIS:n kukistajia) kohtaan.

Tanskassa ehdotetaan : Ei

Tanskassa ehdotetaan : Ei kansalaisuutta muslimimaista tuleville. Kun katsoo maailmaa nyt, missä soditaan, mitä uskonlajia sotijat ja myös terroristit edustavat , ymmärtää Tanskalaisia.Britannia irtisanoutui muslimien vastaanottosijoittamisesta.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat