Paikalliset

Raisio käynnistää tänään kauppakassipalvelun koronan riskiryhmille - myös muita palveluita tarjolla poikkeusaikana

Raision kaupunki tarjoaa kauppakassipalvelua niille yli 70-vuotiaille ja muille riskiryhmässä oleville, jotka eivät muuten pysty järjestämään ruokaostoksilla käyntiä. Kuljetuspalvelu on maksuton, ja sen voi tilata kerran viikossa. Tilauksia otetaan vastaan keskiviikosta 25. maaliskuuta alkaen.

Kauppakassipalvelua varten tehdään väliaikainen tili ruokakauppaan (K-Supermarket Raisio Center tai S-market Raisiontori), jolloin rahaa ei tarvitse liikuttaa ostoksia tehdessä. Kuljetuksia hoitavat työllisyyspalveluiden pajojen henkilöstö ja ostosten keräilyssä auttaa SPR. Ostokset toimitetaan tilaajan oven ulkopuolelle, jolloin vältytään henkilökontaktilta.

Henkilön tarve ruokakassin toimittamiselle arvioidaan soiton yhteydessä. Palvelua saavat riskiryhmään kuuluvat, eli yli 70-vuotiaat tai ne joilla on riskin aiheuttava perussairaus, eikä henkilöllä ole ketään, joka hoitaisi ostokset hänen puolestaan. Jos henkilöllä on jo käytössä ateriapalvelu, kauppakassipalvelua ei ole mahdollista saada.

Ostokset tilataan aina seuraavaksi arkipäiväksi soittamalla kello 10-14 välillä Raision sosiaalitoimen numeroihin: 040 1936228  tai  044 797 2188   
Asiakkaalta kysytään kauppalistan lisäksi nimi, osoite, puhelinnumero sekä henkilötunnus laskutusta varten.

Poikkeusolojen vallitessa raisiolaiset yrittäjät ovat kehittäneet omia palvelujaan helpottaakseen paitsi riskiryhmään kuuluvien arkea, niin myös muiden haastavassa tilanteessa olevien tarpeita ajatellen. Tarjolla on esimerkiksi kauppapalveluja ja ruoka-annoksia noutopalveluna sekä kotiin kuljetettuna.
 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (1)

Kommentit

Erittäin ihailtavaa toimintaa

Erittäin ihailtavaa toimintaa Raision kaupungin sosiaalitoimelta.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat