Paikalliset

Hiuksia leikataan yöllä maksutta

Tältä kartalta Juha Haavio aikoo valita Taiteiden yön värit.

Turkulainen

– Meillä on asiakkaille yksi ehto: kampaajalle pitää antaa vapaat kädet, yrittäjä Juha Haavio kampaamo Avantgardesta toteaa.

Turkulainen kampaamo järjestää ensi perjantaina iltakuudesta lauantain aamukuuteen tempauksen, jota ei ole tiettävästi toteutettu missään muualla ikinä maailmassa.

Kampaamo aikoo leikata ja värjätä hiuksia nonstoppina läpi yön maksutta.

– Asiakkaaksi pääsee jonotusperiaatteella, aikaa ei voi varata etukäteen. Olemme laskeneet, että 80–100 asiakasta ehditään käsitellä yön aikana.

– Tämä on vähän semmoinen tempaus lamaa vastaan, Haavio sanoo.

Kyse ei ole vain markkinointitempauksesta, vaan tapahtuma on myös kampaajien oma ”Taiteiden yö”. Kun asiakkailta ei peritä maksua, vastapalveluksena halutaan vapaat kädet.

– Pääsemme kokeilemaan uusia värejä, leikataan ja värjätään vähän rohkeammin.

Haavio toivoo, että myös muut turkulaiset kampaamot innostuisivat ideasta.

– Jos vaikka vuoden päästä tempauksessa olisi mukana viisi liikettä ja parin vuoden päästä 15.

– Ei yrittäjän kannata istua takahuoneessa ihmettelemässä, että missä ne asiakkaat ovat. Jos asiakkaita ei näy, kannattaa tehdä jotain, hän toteaa.

Haavio on innovatiivinen yrittäjä. Kampaamo on järjestänyt asiakkailleen aiemmin samppoobileitä ja pari vuotta sitten yritys osallistui FirmaRock-kilpailuun.

– Tehtiin pari omaa biisiä, joista toinen Kundi leikkaa kundin tukkaa on YouTubessa. Ei me mitaleille päästy, mutta finaaliin, Haavio virnistää.

– Meillä töissä on niin hölmöä porukkaa, että voidaan tehdä ihan mitä vaan.

Halvalla hyväkampanja

Sissimarkkinoinnissa käytetään epätyypillisiä markkinoinnin keinoja, jotka tuottavat hyviä tuloksia pienin panoksin. Koska sissimarkkinoinnin tunnuspiirteenä on epätyypillisyys, ei tyypillisiä piirteitä voi luetella..

Keinoina voidaan käyttää puskaradiota, internetiä tai jalkautumista.

Aina firma sissimarkkinoinnin takaa ei selviä ja monen tempauksen suora yhteys markkinoivaan firmaan voi jäädä mysteeriksi.

Lähde: Suomen Pienyrittäjäin Mainostoimisto

Kommentit (13)

Kommentit

Olisin kyllä painellut tuonne

Olisin kyllä painellut tuonne tukka suorana, mutta juuri nyt ei hiuksissani ole yhtään lyhentämisen varaa (en ole sentään kalju, juuri parturista tullut vain).

Tulossa ollaan! Kiva idea

Tulossa ollaan! Kiva idea tälläinen. Toivotaan, ettei ole kovin kylmä keli odotella :)

Loistava idea! Eläköön

Loistava idea! Eläköön

muutosleikkiin mukana tullaan

muutosleikkiin mukana tullaan :)

Jännää ja kivaa

Jännää ja kivaa

Juuri tässä on loistava

Juuri tässä on loistava esimerkki innovatiivisestä ja luovasta yrittäjyydestä. Tätä kaivataan lisää!! Kaikki hatun nosto ja tsemppi kyseiselle yrittäjälle!

Muuten ihan jees, mutta jos

Muuten ihan jees, mutta jos ei edes saa päättää saako värjätä, niin vähän itselläni epäilyttää. Tukka kyllä olisi lyhentämisen tarpeessa, mutta oma väri tallella, eikä ole kiinnostusta joutua värjäyskierteeseen.

Jos joku tekee ton tempauksen

Jos joku tekee ton tempauksen Helsingissä, niin olen kyllä ekana jonossa, värjätköön kaljun vaikka sinisellä! :D Loistava idea!! No mistä sitä tietää vaikka hyppäisin junaan ja tulisin jonottamaan :)

HIENOA !!

tahtoo mukaan , mutta

tahtoo mukaan , mutta mistäköhän kampaamosta on kyse että löydän paikan päälle ?

"Meillä on asiakkaille yksi

"Meillä on asiakkaille yksi ehto: kampaajalle pitää antaa vapaat kädet, yrittäjä Juha Haavio kampaamo Avantgardesta toteaa."

HENTTU: kunhan viitsit lukea

HENTTU: kunhan viitsit lukea edes jutun ensimmäisen lauseen, paikkakin selviää!

Paljon "positiivista"

Paljon "positiivista" palautetta tuonne heidän Facebook-sivuillensa onkin ilmestynyt. Aikamoinen asiakaspalvelu fail. No, ensi kerran sitten parempaa suunnittelua eikä henkilökunta päästä kavereitaan/sukulaisiaan takaoven kautta jonon ohi, eikös juu?

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat