Suomen Nuorkauppakamarit ry palkitsi nuoria menestyjiä

Riku Virtanen

Kuva: Tuija Wetterstrand, Suomen Kuurosokeat ry

Suomen Nuorkauppakamarit ry palkitsi lauantaina Nuori Menestyjä -gaalassa Seinäjoella kolme vuoden 2011 nuorta menestyjää. Palkitut ovat akatemiatutkija Miia Kivipelto, tohtori Antti Pulkkinen sekä maailman ainoa kuurosokea juristi Riku Virtanen.

Riku Virtanen on koulutukseltaan oikeustieteen maisteri ja maailman ainoa kuurosokea juristi. Riku on vammaisten kansalaisten ihmisoikeusjärjestö Kynnys ry:n puheenjohtaja.

Miia Kivipelto on lääketieteen tohtori Karoliinisesta Instituutista Tukholmasta. Kivipelto toimii dosenttina ja akatemiatutkijana.

Tekniikan tohtori Antti Pulkkinen on NASA:n tutkimusryhmän johtaja.

Vuoden Nuori Menestyjä on maailmalla arvostettu palkinto, jonka myötä suomalaisten tekoja ja osaamista on tehty tunnetuksi myös ulkomailla. Vuonna 2010 palkittiin Kirkon Ulkomaanavun toiminnanjohtaja Antti Pentikäinen, yrittäjä Mikko Wirén sekä elokuvaohjaaja Klaus Härö. Pentikäinen ja Wirén palkittiin Nuorkauppakamareiden maailmankokouksessa Japanin Osakassa arvostetulla The Outstanding Young Persons of The Year -palkinnolla.

Suomen kilpailussa nyt palkitut kolme menestyjää jatkavat kilpailua kansainvälisen nuorkauppakamarijärjestön The Outstanding Young Person of The Year (TOYP) kilpailuun. Maailmanpalkinto jaetaan Maailman Nuorkauppakamareiden vuosikokouksessa Brysselissä lokakuussa 2011.

Aurajoen Nuorkauppakamari

Aurajoen Nuorkauppakamarissa toimitaan positiivisella otteella. Meillä on pilke silmäkulmassa kaikessa mitä teemme. Se mitä teemme, teemme sen ainutlaatuisen hyvin ja aina laadukkaasti. Hauska ja usein haastavakin kamaritoiminta on hyvää vastapainoa työelämän muodollisuuksille.
Aurajoen Nuorkauppakamarissa on vuonna 2011 mukana 64 jäsentä sekä heidän lisäkseen 21, senaattoria, 13 kunniajäsentä  ja 14 koejäsentä.Aurajoen Nuorkauppakamari lyhennetään kirjaimilla ANKK, eli luonnollisesti olemme kaikki Ankkoja.  

http://www.aurajokijc.fi