Keväällä teatteria lapsille ja lapsenmielisille

 

Teatteri Tarmo on varannut tämän kevään ystävyydelle sillä Tarmon ohjelmistossa on Eduard Uspenskin Krokotiili Gena ja ystävyyden talo.

Eduard Uspenski on kirjoittanut useita teoksia lapsille ja hänen tunnetuimat hahmonsa ovat Fedja Setä, Krokotiili Gena ja Muksis. Uspenskin teoksia on käännetty yli 20 kielelle, mutta erityisen suosituiksi ne ovat kirjailijan kotimaan lisäksi muodostuneet Suomessa. Suosittujen kirjojen lisäksi teoksista on tehty erilaisia näyttämösovituksia. 

 

Teatteri Tarmon juhlavuoden lastennäytelmäksi valittiin Korotiili Gena ja ystävyyden talo, jossa käsitellään rohkealla tavalla ystävyyttä ja toisten hyväksymistä sekä suvaitsevaisuutta. Näytelmässä noin 50-vuotias herrasmieskrokotiili Gena tuntee ensin itsensä yksinäiseksi ja päättää laittaa lehteen ystävyydenetsimisilmoituksen ja pian ystäviä alkaakin tulla paikalle ja riemukkaksi lopuksi Akka Isokomerostakin kehkeytyy mitä mukavin ystävä kaikille.

 

 

Teatteri Tarmo

Teatteri Tarmo on vuonna 1902 perustettu voittoa tavoittelematon, itsenäinen harrastajateatteri, jonka tarkoituksena on tuottaa monipuolista ja viihdyttävää teatteria katsojille sekä iloa ja onnistumisen kokemuksia kaikille harrastajilleen. Teatterin peruskatsomo on 150-paikkainen, joka lastennäytöksissä muokataan 100 paikkaiseksi näkyvyyden parantamiseksi.