TUTO Hockey voitto mielessä perjantai-illan kärkiotteluun!

Vainiolan johdattama 1.kenttä on avainroolissa perjantai-illan kärkiottelussa KooKoota vastaan

Markku Alkio

TUTO Hockeyn pelipäivää edeltävässä otteluennakkotilaisuudessa, Pre-game press cafe, oli rennon luottavainen ja vapautunut tunnelma. Perjantai-illan tulikuumaan kärkiotteluun (TUTO Hockey-KooKoo) ennakkotunnelmia olivat kertomassa valmentajat Petri Niukkanen ja Kai Ortio sekä pelaajat Ville-Vesa Vainiola ja Patrik Moisio.

 

Ville-Vesa Vainiola: Pari viime kautta KooKoossa pelanneena uskallan sanoa, että huomisesta pelistä tulee kova. Sieltä on tulossa varmasti Mestiksen kiekollisin joukkue vastaan.  Alkukausi on kuitenkin sujunut meiltä hyvin, joten pystymme varmasti taistelemaan voitosta myös huomenna.

 

Patrik Moisio: Hyvillä mielin huomista kohden. Oman ketjun peli on ollut ajoittain vähän tahmeaa alkukaudesta, mutta kyllä se tästä kokoaika paranee. Itselleni antaisin alkukaudesta kouluarvosanaksi seiskan, joten parannettavaa löytyy itseltänikin.

 

Petri Niukkanen: KooKoo on tosiaan kiekollisesti erittäin taitava joukkue. Meidän on pelattava fiksusti ja pyrittävä pitämään kiekkoa itsekin mahdollisimman paljon. Joukkueen peli on kehittynyt alkukauden aikana jatkuvasti. Seuraava kehitysaskel joukkueella on avauspelin tehostaminen ja parantaminen.

 

Kai Ortio: Puolustuksellisesti pelasimme eilen kauden tasapainoisimman pelin, koko kuusikon suoriutuessaan tasaisen varmasti. Kuusikosta mainittakoon erikseen Otto-Eemeli Linke, joka pelasi ehdottomasti kauden parhaan pelinsä. Huomiseen peliin lähdemme samalla kuusikolla kuin eilen. Puolustajien osalta kilpailupelipaikoista on nyt kovaa, sillä kaikki ovat terveenä näyttämässä kykyjään treeneissä.

 

Nelikon toive turkulaiselle kiekkoyleisölle oli selvä. Perjantai-illan tulikuumaan kärkiotteluun toivottiin yleisöryntäystä OS/G Areenalle sekä kannattajien tukea kotijoukkueelle.

 

TUTO Hockey – KooKoo OS/G Areenalla perjantaina 7.10. klo 18.30! Tervetuloa!

TuTo Hockey

TuTo Hockey Oy on Mestis-jääkiekkojoukkue TuTon taustayritys. TuTo pelaa Mestiksen parasta ja näyttävintä jääkiekkoa, ja se voitti Mestiksen mestaruuden kaudella 2007-2008. TuTo on joukkueena perinteikäs ja ilmeeltään nuorekas, taisteleva ja huumorintajuinen.

TuTon kotihalli on nykyaikainen ja toimiva Kupittaan monitoimihalli, joka on perinteinen turkulainen jääkiekkoareena lähellä keskustaa. TuTolla on innostunut ja äänekäs fanifyhmä TuTo Rebels, joka luo mahtavaa tunnelmaa koti- ja vieraspeleissä.

Tervetuloa viihtymään TuTon otteluissa!