Tule mukaan vaikuttamaan Turun kehitykseen

Haluatko kertoa mielipiteesi kiinnostavista ajankohtaisista asioista? Liity Turkulaisen Lukijaraatiin ja tule kanssamme vaikuttamaan kaupungin kehittymiseen.

Sopiiko keskustaan korkea tornihotelli?  Tarvitaanko Turussa lähikouluja? Saavatko vanhukset hyvää hoitoa? Toimivatko Kauppiaskadun uudet liikennejärjestelyt? Raitiovaunu vai superbussi?

Lukijaraati tarjoaa erittäin helpon ja nopean kanavan kertoa oma mielipiteesi Turkua koskevista tärkeistä ja kiinnostavista asioista. Nostamme myös esiin meitä kaikkia koskevia arkisia ja läheisiä asioita. Voit myös itse ehdottaa, mihin Lukijaraadin pitäisi ottaa kantaa.

Lukijaraatiin liittyminen on helppoa. Oheisen linkin kautta pääset nopeasti mukaan, minkä jälkeen saat keskimäärin kerran kuukaudessa nopean kyselyn sähköpostiisi. Vastauksista koostamme juttuja painettuun lehteen ja nettiin.

Emme luovuta tietoja eteenpäin emmekä julkaise missään yhteydessä nimeäsi. Uutisointi painottuu koko raadin mielipiteeseen asiasta. Jos olet esittänyt hyvän kommentin käsiteltävästä asiasta, voimme julkaista sen anonyymisti.

Tule mukaan, tehdään Turusta vieläkin toimivampi ja viihtyisämpi kaupunki.

Liity Turkulaisen Lukijaraatiin tästä >>

Ystävällisin terveisin

Turkulaisen toimitus

Luetuimmat

Uusimmat