Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide: Virkamiehen vastaus ei ole hyväksyttävä

Turkulaisessa oli 23.10.2019 juttu ”Toriparkista miljoonatappiot? Turun kaupunki kiistää väitteet”.

Jutussa asiapitoista kritiikkiä esittävät Meidän Turku ry:n edustajat Pauliina de Anna ja Maarit Nermes.

Väitteet kiisti Turun apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen (sd.). Hänen mukaansa ”kirjelmä edustaa – – niin laajasti vaihtoehtoista totuutta, että sen sisällön kommentointi julkisesti on mahdotonta”.

Mielestäni kaupunkimme virkamiehen vastaus ei ole hyväksyttävä. Ei ole olemassa Virtasen mainitsemaa ”vaihtoehtoista totuutta”. On vain yksi totuus, joka perustuu tosiasioihin.

Ja eiköhän saman lehden päätoimittajan pääkirjoitus pari sivua myöhemmin tue Virtasen linjaa, sillä hänen mukaansa ”valittajat ovat väärässä” ja ”kirjelmän voi siis jättää omaan arvoonsa”.

Toriparkkiprojektilla on jo pitkään ollut PR-mies.

Eniten allekirjoittanutta, Turun veronmaksajana, askarruttaa kaupungin ammattitaidottomuus budjetoinnissa ja tästä johtuneet jopa suunnattomat ylitykset, muun muassa taidemuseo, teatteri, funikulaari, Logomon silta ja tulevana ”kruununjalokivenä” toriparkki.

Aikaisemmat budjettiylitykset tulevat olemaan nappikauppaa, kun toriparkin ja liitännäisten todelliset kustannukset joskus julkistetaan.

Kimmo Nissilä