Mielipide: Minne menet kirkko?

Lukijalta

Toteen on käymässä sananlasku: ”Kun antaa pirulle pikkusormen, niin kohta se vie koko käden.”

Nyt ei ole enää vaarassa pikkusormi tai edes koko käsi, vaan vaarassa on koko ruumis tulla niellyksi pahan vatsaan. Eikö ihmisen sielun pelastus ole enää ensisijaisena asiana? Julistaa Jumalan Sanaa ihmisen sielun pelastukseksi, eikä kadotukseksi.

Sanassa varoitetaan mukautumasta tämän maailmanajan mukaiseen menoon, jossa kaikki ihmisen sielulle, elämälle vahingollinen toiminta julistetaan soveliaaksi ja joka lopulta johtaa tuhoon. Herätkää jo ihmiset ja nouskaa vastustamaan tätä ihmisen mieheyden ja naiseuden tuhoamiskulttuuria.

Ei Jumalan Sana ole mihinkään muuttunut eikä Jumala itse. Hän on edelleen se sama Jumala, joka loi ihmisen mieheksi ja naiseksi. Antoi heille tehtäväksi viljellä ja varjella maata, siittää ja synnyttää lapsia. Mies siittää ja nainen synnyttää. Onko menossa olevan trendin seurausta se, että syntyvyys maassamme vähenee?

Suomi kuihtuu, kuolee sukupuuttoon, kun ei lapsia synny. Miehen ja naisen välinen avioliitto on perheen perusta. Siitä lähtee kansakunnan terve kasvu. Valtiovallan niin kuin kirkonkin tehtävä on myös tukea tätä tervettä kasvua. Lasten tulevaisuus on vaakalaudalla väärän seksuaaliopetuksen tähden, jota väenväkisin kouluihin tungetaan. Jumala meitä armahtakoon!

Aulikki Koskimäki

Kommentoi