Seuran puolesta, ihmisiä varten

Eero Tuominen. HC TPS Turku Oy

Mika Eskola

Turun Palloseuran Liiga-kausi 2018–2019 päättyi massiiviseen pettymykseen. Sitä faktaa on turha kierrellä tai kaarrella kauniimmaksi tarinaksi. Faktaa on myös kuitenkin se, että kevään jälkeen missään muualla tahtotila uuden rakentamiseen ja eteenpäin menemiseen ei ole ollut niin vahva kuin meidän organisaation sisällä. Me todellakin haluamme tarjota parempaa. Myös silminnäkijähavainnot joukkueen kesäharjoituksista hehkuvat samaa yhteistä sanomaa.

Gatorade Centerin kaupalliset toiminnot siirtyvät HC TPS Turku Oy:n hallintaan 1. elokuuta 2019 alkaen. TPS-jääkiekon taustayhtiö vastaa jatkossa Gatorade Centerin jäävuoroista, kokoustila- ja aitiovuokrauksesta sekä ottelutapahtumiensa lisäksi myös muista yleisötapahtumista. Tämä uudistus tuo lisää mahdollisuuksia kehittää hallin tapahtumapuolta kokonaisvaltaisemmin. Tähän mahdollisuuteen meidän on myös pystyttävä tarttumaan yhdessä koko seutukunnan kanssa. Turku ansaitsee oikeasti isoja konsertteja, keikkoja sekä koko perheen jättielämyksiä. Se ei saa eikä voi olla ainoastaan helsinkiläisten yksinoikeus.

Ensimmäisiä kiinnityksiä Gatorade Centerin uudistuneeseen tapahtumatarjontaan julkaistaan lähipäivinä. Liiketoimintajohtajamme Heidi Ahon kalenterimerkinnöistä ja työpäivien pituuksista päätellen lisää elämyksiä on tulossa tasaiseen tahtiin.

Saan kunnian aloittaa 1. kesäkuuta HC TPS Turku Oy:n Head of Marketing and Communications -tittelillä. Kuulostaa pitkältä titteliltä, mutta visio tulevasta on selkokielisempi. Haluan, että tavoitamme ja yhdistämme ihmisiä jatkossa entistäkin paremmin – ja ennen kaikkea parempaa tarjoten. Vuosi HC TPS:n viestintä- ja sisältöpäällikkönä avasi silmiä siitä ainutlaatuisesta ympäristöstä, jossa saamme kunnian toimia erilaisten ihmisten sekä yritysten kanssa.

Emme voi kuitenkaan enää pitää itseisarvona sitä, että ihmiset tulevat meidän arkeemme Gatorade Centeriin, jollemme ole itse aktiivisesti mukana ihmisten arjessa. Meidän on oltava enemmän, meidän on tavoitettava enemmän, meidän on oltava aidosti yhtä.

Eero Tuominen

Kirjoittaja on HC TPS Turku Oy:n viestintä- ja sisältöpäällikkö.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.