Raitsikkahanke haudattava ja syvälle

Lukijalta

Turun kaupunginhallitus siirsi kiistellyn joukkoliikenne-esityksen vaalien jälkeen. Onneksi.

Siinä pääpointtina oli kaupunginjohtaja Minna Arven ajama raitsikkasuunnitelma. En lähde pitempään argumentoimaan, miksi suunniteltu ratikkahanke on kieltämättä todella pähkähullu. Siitä ovat julkisuudessa jo monet pätevät asiantuntijat esittäneet oman kielteisen kantansa.

Yhdyn näihin kielteisen kantansa esittäneisiin koko sielullani. Asia pitää ensi tilassa haudata ja todella syvään. Sellaista Turku ei tarvitse.

Tuntuu aivan siltä kuin Turun uudehko kaupunginjohtaja Minna Arve olisi käynyt hakemassa ohjeita aateveljeltään Jan Vapaavuorelta, Hesan pormestarilta, joka haluaisi hallita Hesan lisäksi koko Suomea.

Minna Arvella kaupunginjohtajana on tietty valta Turussa, mutta meitä Turussa asuu suuri leegio veronmaksajia, jotka haluavat olla myös kirstunvartijoita siinä minne veroeuromme sysätään.

Jos kuitenkin niin onnettomasti käy, että valitsemamme päättäjät tekevät tämän pöljän päätöksen, tulen omakohtaisesti arkistoimaan päättäjien nimet hyvin tarkasti. Onhan kunnallisvaaleja tulossa jatkossakin ja silloin tällä listalla on hyvää käyttöä. Ei vain itselläni vaan kaikilla tuttavillani, jotka suhtautuvat kielteisesti ko. ratikkahankkeeseen.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.