Mikä on perussuomalaisten linja maahanmuuttajiin?

toimitus

Ville Tavio (Turkulainen 6.3.) moittii SDP:n ja Kokoomuksen linjaa lisää maahanmuuttajia haluaviksi. Mutta mikä on perussuomalaisten linja, Tavio ei maininnut mitään siitä. Onko se maahanmuuttovastainen ja pakolaiskielteinen?

Perussuomalaiset vastustavat maahanmuuttoa, eivätkä halua lisätä humanitääristä maahanmuuttoa. Perussuomalaisten mielestä maahanmuuttajat ovat pelkkä kuluerä, he eivät näe mitään positiivista maahanmuuttajissa.

Suomi tarvitsee lisää maahanmuuttajia, sillä syntyvyys laskee ja ikäluokat vanhenevat nopeasti. Monet maahanmuuttajat ovat hyvin koulutettuja, he voivat olla tulevaisuuden työntekijöitä. Ei pidä tuomita kaikkia maahanmuuttajia rikollisiksi.

Suomen pitää noudattaa EU:n pakolaispolitiikkaa, emme voi sulkea rajoja pakolaisilta. Tulevaisuudessa pakolaisongelma tulee pahenemaan muun muassa ilmastonmuutoksen takia. Suuret kansanjoukot lähtevät liikkeelle Afrikasta ja Aasista.

Ville Tavio ei mainitse, mikä on perussuomalaisten linja ilmastonmuutokseen, vanhusten hoitoon tai sote-kysymykseen. Persuille tärkeintä on maahanmuuton vastustaminen. Suomessa on paljon tärkeämpiäkin asioita hoidettavana kuin maahanmuutto.

Hallituksen tulee ottaa kantaa sote-kysymykseen ja vanhusten hoitoon. Hallituksen tulee tehdä kompromisseja, ei voi ajaa vain omaa asiaa.

Äänestämällä voimme vaikuttaa millaisen Suomen haluamme, haluammeko avoimen ja suvaitsevaisen, vai Suomen, jossa ei ole sijaa erilaisille ihmisille ja kulttuurille.

Tavio kirjoittaa myös, että SDP ja Kokoomus olisivat sopineet seuraavan hallituksen kokoonpanon. Käydään ne vaalit ensin ja katsotaan, mikä on hallituksen kokoonpano. Monet puolueet eivät halua samaan hallitukseen perussuomalaisten kanssa, mm. heidän liian jyrkkien kannanottojen takia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Turkulaisen ilmestyminen jää tauolle
 2. Tanssitunteja, jumppaa, teatteria – Turussa tapahtuu virtuaalisesti vaikka mitä, ja kaupungin tapahtumakalenteri kerää vinkkejä yhteen
 3. Lähikuvassa: Hissu Kytö on auttanut maahanmuuttajia Turussa pian 50 vuotta: "Skinheadeilta tuli tappouhkauksia ja sain luodin postiluukusta"
 4. Lähikuvassa: Kun kiekko lensi kaukalosta raitiovaunun katolle – legenda Timo Nummelin muistelee, millaisissa olosuhteissa pelattiin hänen lapsuudessa ja nuoruudessa
 5. Elossa 24 h -sarjassa esiintyvä turkulaislääkäri Kosti Koivisto-Kokko pelastaa vapaaehtoistyössään ihmisiä, jotka palaavat heti takaisin sotaan – "Huono muisti" suojelee työssä uupumiselta
 6. Jaanan poika ei koskaan palannut laivareissulta – Nikun katoaminen on yhä täysi mysteeri
 7. "Oli tosi kova paikka, kun tajusin, että lapsia ei tule muita kuin Pasi" – Kotimäen tilaa pyörittävälle Taikku Nurmelle tärkeintä elämässä on perhe, mutta jokaista päivää tahdittavat hevoset
 8. Burn out pysäytti nuoren Michaelan: "Kotona vain tärisin ja itkin"
 9. Moniko pesee kädet kunnolla? Turkulainen kävi yleisessä vessassa katsomassa ja tulos yllätti lääkärin
 10. Arno Kasvi: Ruissalo ei kestä tällaista rumbaa, tarvitaan toinen silta ja kauriskannan harventamista
 11. Turussa karanteenia viettävän Karita Mattilan heippalappu "meluhäiriöstä" riemastutti Twitterissä – "Äiti laittoi äsken viestiä, että joku hänen entinen työkaverinsa haluu tulla mun luo kylään välillä 14–18", nauraa twiittaaja nyt
 12. Tässä on Turun ruuhkaisin kohta – Naantalin pikatien pätkä Köydenpunojankadun ja Vakka-Suomentien välillä pitää yhä ykköstilaa, katso muut ruuhkakertymäkadut
 13. Korona peruutti ay-väen ja vasemmistopuolueiden yhteisen vappujuhlan Turussa – luvassa koronavappu netissä
 14. Anu Pentikin näyttely siirtyy kesälle 2021 – Muutoksia Turun museokeskuksen näyttelyohjelmistossa
 15. "Suurin ja karanteeniystävällisin opiskelijatapahtuma" – Turun Wappuradio tulee taas

Näytä lisää