Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Naantali Sunfest laajenee kahden päivän festivaaliksi – artistikaartissa muun muassa Paul Young ja Ressu

Viime kesänä Kuparivuoren kentällä ensimmäistä kertaa järjestetty Naantali Sunfest saa nyt jatkoa laajentumalla kahden päivän festivaaliksi heinäkuun viimeisenä viikonloppuna.

– Keräämiemme palautteiden perusteella päätimme kasvattaa tapahtumaa kaksipäiväiseksi ja siirtää festivaalin entistä lähemmäs keskustaa historialliseen Naantalin kirkkopuistoon, kommentoi tapahtuman promoottori Robert Sainio

Sunfest järjestetään 31.7.–1.8. Turun alueen kokeneiden festivaalijärjestäjien yhteistyönä. Tapahtuman vastuulliset järjestäjät ovat tunnettuja muun muassa DBTL:n, Karjurockin ja Smugglerrokin järjestäjinä.

Naantali Sunfestin esiintyjät koostuvat niin kansainvälisistä tähdistä kuin kotimaisista kestosuosikeista. Lauantain kruunaa brittilegenda Paul Young, ja mukana ovat myös muiden muassa Matchbox, Anna Eriksson, Ressu Redford sekä Vesterinen Yhtyeineen

Perjantain ja lauantain ohjelmistoon kuuluvat myös kirkkokonsertit Naantalin kirkossa. Perjantaina kirkon täyttää Jarkko Aholan mahtipontinen ääni ja lauantaina Antti Railion tulkinnat.