Nyt saa äänestää! Kuka heistä on Turun Misse 2020? (Äänestys päättynyt)

toimitus

Turun Misse 2020 -kilpailun finalistit ovat selvillä, ja tässä ne ovat! Turkulaisen toimitukseen suorastaan tulvi misse-ehdokkaita, joista toimituksen raati valitsi 10 loppukilpailuun.

– Osallistujat olivat niin ihania, että kuka tahansa olisi voinut olla voittaja, sanoo Turkulaisen päätoimittaja Minna Harmaala

Äänestys on alkanut keskiviikkoaamuna Turkulaisen verkkosivuilla tämän jutun yhteydessä. Äänestää voi torstaihin 12.3. kello 8 saakka.

Voittaja julkaistaan 18.3. ilmestyvässä Turkulaisessa.

Kolmelle eniten ääniä saaneelle on luvassa mukava lahjakortti Turun Misse -kisan sponsoreilta Evidensialta, Zoojattarelta ja Peten Koiratarvikkeelta. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan kaksi Finnkinon elokuvalippua. Jos haluat osallistua arvontaan, jätä yhteystietosi äänestyksen yhteydessä.

Gary Kuva:

Gary: Gary on 1,5-vuotias kotikissa. Gary syntyi villinä metsässä. Nykyään hän on lempeä ja kiltti kotipoika ja haluaa olla ystävä jopa imurin ja remonttimiehen kanssa. Gary ei osaa naukua, mutta kun hänellä on asiaa, hän sanoo "pui" tai "pih! ".

Hansu Kuva:

Hansu: 1,5-vuotias Hansu asuu Westparkin alueella. Hansu tykkää pötköttää sohvalla ja leikkiä kaikilla mahdollisilla leluilla sekä seurata tarkkaan, kun emäntä piirtelee tai tuunailee kalenteriaan. Hansu on kova tyttö jemmaamaan tavaroita ja usein pienet esineet, kuten ruuvit, pyyhekumit, jopa kynätkin hän nappaa kenenkään huomaamatta ja piilottaa jääkaapin alle.

Kissa Kuva: Omistaja Omistaja

Kissa: Tekemisiään jatkuvasti selostava Kissa tulee ihmistään ovelle vastaan ja vaatii maharapsutuksia. Sirkuskoulutuksen alkeet (taiteilijanimi Olivia) tuli nuorena opeteltua ja eläköityneenäkin leipäpussinsulkijoita ja pinnejä jahtaillaan ja kanniskellaankin ahkerasti. Lisäksi näillä viiksillä suunnistaa vaikka sumussa, jos huonommat ilmat on.

Nyyti Kuva: Omistaja Omistaja

Nyyti: Nyyti on 4-vuotias, hyvin vilkas siamilaiskissaneiti. Nyyti on turkulaistunut kaksi vuotta sitten muuttaessaan pk-seudulta täl puol jokkee. Nyyti harrastaa lastenohjelmien katsomista telkkarista, kesäisin valjaissa ulkoilua, kaikissa kotiaskareissa mukana oloa sekä kaappien mylläämistä. Nyyti myös juttelee ahkerasti eli vastaa maukumalla, kun hänelle puhutaan.

Paroni Kuva: Omistaja Omistaja

Paroni: 10-vuotias Paroni olisi oikein sopiva Turun Misseksi, sillä hän on fiksu ja filmaattinen, suloinen karvapallo, joka osaa ottaa rennosti muun muassa saunoen. Kaikki rakastuvat herra Paroniin, sillä hän on kiltti, lempeä ja haluaa paljon rakkautta. Paroni tykkää lenkkeilyttämisestä metsässä ja pallojen perässä juoksemisesta.

Pihla Kuva:

Pihla: Pihla on alle vuoden ikäinen rescue-kissa. Elämää aavistuksen kieroon katsova Pihla-neiti piristää ja kauhistuttaa omistajien arkea. Kuvassa itse viattomuus, joka juuri käynyt tutkimassa akvaarion sisältöä.

Smirre Kuva: Omistaja Omistaja

Smirre: Kuvassa poseeraa Smirre, liki 1-vuotias ragdoll-tyttö. Smirre on äärimmäisen kiltti ja seurallinen pieni neiti, joka tykkää jutustella ja juoksennella. Smirren tunnistaa siitä, että tukka on aina sekaisin ja häntä keikkuu puolelta toiselle.

Täplä Kuva: Omistaja Omistaja

Täplä: Täplä on saanut nimensä pentuna korvien väliin maastoutuneesta mustasta täplästä. Vanhemmiten täplä on hävinnyt ja Täplä on ulkonäöltään kokonaan valkoinen kissa kirsusta hännänpäähän. Persoonan Täplästä tekee hänen tapansa jutella. Täplä on hyvin puhelias ja kuulumisia vaihdetaan heti aamusta, työpäivän jälkeen ja vielä pitkälle iltaan asti.

Tifflan Kuva: Omistaja Omistaja

Tifflan: Tifflan on 7-vuotias vauhdikas katti. Kotiaskareita ei tarvitse tehdä yksin, koska aina löytyy avulias käpälä auttamassa, paitsi silloin, kun katala imuri otetaan esiin. Tämä sosiaalinen ja rakkautta jakava katti antaa aina pusuja kaikille sekä jakaa vaatteiden ripustusvinkkejä.

Volvo Markkanen Kuva:

Volvo Markkanen: Volvo Markkanen on Kakolassakin aikaa viettäneen raitapaidan koukkuhäntäinen kaima. Tuttavallisemmin "Make" rakastaa pahvilaatikoita, lämpöä ja läheisyyttä. Kynsien leikkaaminen on myös ihanaa, silloin kehrätään ja levitellään varpaita, että manikyyrin saa varmasti tehtyä kunnolla. Maken lempilelu on karvapallo sitä, kun jahdataan niin siinä riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Muokattu 12.3. kello 8.10: Äänestys on päättynyt! Kiitos kaikille äänestäjille!

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Palvelut