Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kauppalehti: Jaajo Linnonmaa ravintolabisnekseen Helsingin keskustassa – toivoo asiakkaaksi pakettiautonkuljettajaa Vantaalta ja haluaa laajentaa Turkuun

Juontaja ja julkkis Jari "Jaajo" Linnonmaa, 41, on myös ahkera yrittäjä. Tällä erää kuudessa eri yrityksessä osakkaana oleva Linnonmaa laajentaa nyt bisneksiään ravintola-alalle. Asiasta uutisoi Kauppalehti.

Uusi aluevaltaus alkoi, kun Linnonmaa osti tammikuussa 25 prosentin osuuden Bricco Partners -yrityksestä, jolla on italialainen viiniravintola Annankadulla. Maaliskuussa yritys avaa toisen ravintolansa Kalevankadulle.

Linnonmaan mukaan ravintoloissa tavoiteltu tyyli on rento ja maanläheinen.

–  Toivon, että pakettiautonkuljettaja Vantaalta voi tulla viinibaariin, ja käynti tehdään hänelle mahdollisimman helpoksi. Hintaskaala on sellainen, että ei tarvitse olla miljonääri. Eikä tarvitse olla viinien asiantuntija, kun listalla lukisi, että tätä Jaajo suosittelee, Linnonmaa kuvailee Kauppalehden haastattelussa.

Hän kertoo myös haaveilevansa ravintolalle seuraavaa liikepaikkaa Turun Aurajoen rannalla.

Jaajo Linnonmaa opiskeli nuorena matkatoimistovirkailijaksi Malmin kauppaopistossa.