Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mies heräsi yöllä kovaan pamaukseen – Ikkunasta avautui tyly näky: Sukulaiselle lainattu Mersu tulessa, osa autosta jäänyt vielä matkalle

Maanantain vastaisena yönä hätäkeskus sai ilmoituksen palavasta henkilöautosta omakotitalon pihassa Harjavallassa. Poliisin päästyä paikalle selvisi, että omakotitalon omistaja oli herännyt kovaan pamaukseen ja havainnut, että hänen omistuksessaan oleva Mercedes Benz -merkkinen henkilöauto oli tulessa. Auto oli ollut jo pitempään lainassa sukulaismiehellä.

Samaan aikaan poliisipartio sai hälytyksen Harjavallankadulle, missä oli törmätty valaisintolppaan ja suojatien merkkiin. Partio kiiruhti paikalle ja löysi paikalta etupuskurin puolikkaan rekisterikilven kera. Hieman edempänä oli vielä parkkialueen merkki, johon oli myös törmätty sekä runsaasti lasinsiruja.

Tältä tapahtumapaikalta johti nestevana Mersun palopaikalle.

Parikymppistä auton lainaajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.