Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jonne Aaronin ja Karri Kiven ystävyys alkoi Olli Lindholmin muistokonsertista – "Karri on ihan huikea ukko"

On kulunut kohta vuoden päivät siitä, kun Yö-yhtyeen laulaja ja keulakuva OIli Lindholm siirtyi ajasta ikuisuuteen.

Muutama kuukausi Lindholmin kuolemasta järjestettiin kolme konserttia laulajan muistolle. Esiintyjien joukossa oli muun muassa Jonne Aaron ja yleisössä jääkiekkovalmentaja Karri Kivi, Lindholmin käytännössä läheisin ystävä.

Karri Kivi kävi Tampereella järjestetyn keikan jälkeen tervehtimässä esiintyjiä Tampere-talon takahuonetiloissa. Hetken myötä alkoi Jonne Aaronin ja Karri Kiven ystävyys.

– Minähän olen todella kova Ilves-fani, ja hetken aikaa pelasinkin kiekkoa ihan pentuikäisenä. Karri tuli tosiaan sitten bäkkärille ja alettiin jutella niitä näitä. Aika nopeasti huomasimme, että juttu luistaa ja yhteistä asiaakin tulee vaikka kuinka paljon, Jonne Aaron muistelee.

Paljon miehissä on erilaistakin. Kansantaiteilijana aikataulut eivät määrittele elämää välttämättä siinä määrin kuin jääkiekkovalmennuksessakin, jossa niin sanottu särmä tekeminen on kunniassa ja paineet koko ajan hirvittävää tasoa.

Monesti voi olla niin, että kansantaiteilijan nukkumaanmenoaika on siinä kohdassa kun jääkiekkovalmentaja tekee jo täysillä pohjatöitä aamun ensimmäiseen harjoitukseen tai puhaltaa pilliin Hakametsän harjoitushallin jäällä.

– Ystävyys liittyy puhtaasti ihmisyyteen. Karri on ihan huikea ukko, siinä ihmisessä on hyvä aura. Hyviltä ihmisiltä voi myös oppia jotain, ja Karrilla sellainen asia on ehdottomasti vastuunkanto. Se on uskomaton se asia siinä ihmisessä, Jonne kehuu.

– No, nythän minä lähden konserttisalikiertueelle ja aika moni asia on minusta kiinni. En voi mokata, tai jätkienkin (bändi sekä tekninen henkilökunta) toimeentulo kärsii, hän jatkaa liittyen helmikuun lopussa alkavaan konserttisalikiertueeseensa liittyen.

Jonne Aaron pitää Karri Kivessä myös siitä, että mies on musiikkimiehiä.

– Tuntui kivalta kuulla, kun Karri kertoi siitä tavasta miten hän latautuu johonkin otteluun. Hän kulkee itsekseen, musiikki tulee luureista ja puhelimet sun muut ovat pois päältä. Usein hän kuuntelee jotain Jonne Aaroninkin biisiä. On siistiä, kun voi vaikuttaa ihmisen elämään tuollakin tapaa.