Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusi kuplahalli nousi Raisioon – toimii ensisijaisesti lähiliikuntapaikkana lapsille ja nuorille

Raisioon nousi viikonloppuna LähiTapiola Areena -niminen kuplahalli. Halli sijaitsee kirjaston kupeeseessa. Uuden urheiluhallin on tarkoitus toimia lähiliikuntapaikkana ensisijaisesti lapsille ja nuorille, mutta myös paikalliset aikuisharrastajat voivat käyttää hallia.

LähiTapiola Varsinais-Suomi ja Raision Palloiluhalli ovat tehneet LähiTapiola Areenasta viisi vuotisen yhteistyösopimuksen. LähiTapiola Areena on vuokrattu Raision kaupungille koulupäivien ajaksi ensisijaisesti Raision kaupungin koulujen ja RASEKO:n koululaisten ja opiskelijoiden käyttöön. Iltaisin ja viikonloppuisin hallin käyttäjinä ovat ensisijaisesti Raisio Futis Ry:n ja sen alla toimivan Raision Nappulaliigan joukkueet. Lisäksi muilla tahoilla, kuten esimerkiksi naapurikuntien jalkapallojoukkueilla on mahdollisuus vuokrata hallia omiin tarpeisiinsa.

Areenassa on tarkoitus järjestää juniori-ikäisten pelejä ja turnauksia sekä esimerkiksi erilaisia liikunta- ja vapaa-ajan leirejä.