Aktiivisten saarelaisten ansiosta Satavaan oma talviuintipaikka

toimitus

Turun saarten asukkaille tulee oma talviuintipaikka Heinänokan leirikeskukseen, jos saarilla saadaan perustettua talviuintiseura. Seuraan haetaan parhaillaan perustajajäseniä.

Saarten oman talviuintipaikan taustalla ovat aktiiviset saarelaiset Hirvensalosta, Satavasta ja Kakskerrasta. Puuhanaisina ovat toimineet keväästä 2019 alkaen hirvensalolaiset Merit Kuusniemi ja Saara Malila Keväällä järjestetyssä kyselyssä omaa talviuintipaikkaa kannatti yli 200 henkilöä ja perustettavan seuran Facebook-sivulla Hirvensalon Talviuinti on samaten yli 200 seuraajaa. Ajatus on ottanut tulta alleen.

Heinänokasta tulee saarten talviuintipaikka, jos seuran perustamiseen lähtee mukaan noin sata sitoutunutta henkilöä. Tällöin sauna- ja uintivuoroja voitaisiin Heinänokassa järjestää kaksi kertaa viikossa syyskuun alusta huhtikuun loppuun ulottuvalla talviuintikaudella.

Näillä ehdoilla jäsenmaksuksi tulisi 100-130 euroa, joten kertakäynnin hinta jää alle kolmen euron.

Talviuintipaikka olisi tarkoitettu vain jäsenmaksun maksaneille kuitenkin niin, että jäsenet voisivat tuoda ystäviään mukaan kertamaksun hinnalla.

Seuraava epävirallinen uinti- ja tutustumistapahtuma järjestetään sunnuntaina 2. helmikuuta Heinänokan leirikeskuksessa. Osoite on Heinänokantie 66. Saunat lämpimävät kello 13–16.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Palvelut