Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tunkeilija piinaa Littoisten asukkaita jo toista vuotta - IS: Apua nyt tarjolla, nainen pitää vain löytää

Littoisten alueen asukkaita häiriköi nuori nainen, joka jatkuvasti tunkeutuu ihmisten koteihin. Nainen on syönyt asukkaiden ruokia ja jopa nukkunut heidän sängyissään, kertoo MTV:n uutiset. Nimeä kysyttäessä nainen on vastannut asukkaille olevansa "Metsänpeikko".

Eräällä tunkeutumiskerralla asukas oli pyytänyt naista poistumaan, jolloin tämä oli kiihtynyt ja heittänyt kukkaruukun asukasta kohti.

Poliisi vahvistaa MTV:lle, että naisesta on havaintoja yli vuoden ajalta. Häntä epäillään ainakin kotirauhan rikkomisesta, vahingonteosta, varkaudesta ja lievän pahoinpitelyn yrityksestä. Uusin häiriköintitapaus on uuden vuoden yöltä.Nainen jätti jälkeensä takin, jonka taskusta löytyi huumeruisku.

"Metsänpeikko" on käytöksellään aiheuttanut runsaasti huolta asukkaiden keskuudessa. Hänen edesottamuksensa ovat myös jatkuva puheenaihe Littoinen City -ryhmässä Facebookissa.

Nyt IS kertoo, että Patas eli Pelastusarmeijan erillisenä yksikkönä toimiva tuettu asuminen haluaa auttaa naista.

- Haluamme auttaa tällaisella nopeutetulla tempauksella. Meillä on asunto hänelle, olemme hommanneet sen vuorokaudessa, yksikön johtaja Eija Rouvali kertoo lehdelle.

Rouvali toivoo Littoisten väeltä nyt aktiivisuutta asiassa, sillä nainen pitää löytää.

edit 3.1. kello 18.31 otsikkoa muutettu ja tekstiin lisätty osio Pataksen auttamishalusta