Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Huumekuskeja kiinni aattoyönä Turussa

Uudenvuodenaattona kello 21.25 aikaan poliisipartio pysäytti Turussa Munterinkadulla henkilöauton tarkastukseen. Ajoneuvoa kuljetti vuonna 1997 syntynyt mies. Miehelle suoritettu puhalluskoe näytti nollaa promillea, mutta huumepikatesti oli positiivinen kannabikselle, amfetamiineille ja kokaiinille. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Hänen kuljettamastaan autosta löytyi myös pieni määrä huumausainetta.

Uudenvuodenpäivän puolella kello 2.50 aikaan poliisipartio pysäytti Turussa Otto Korhosen kadulla tarkastukseen henkilöauton. Autoa kuljetti vuonna 1984 syntynyt mies, jolla ei ole henkilöauton kuljettamiseen oikeuttavaa ajo-oikeutta. Mies puhalsi alkometriin 0,63 mg/l ja huumepikatesti näytti positiivista kannabikselle ja amfetamiinille. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.