Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaksi Espoon huumeoperaatiosta epäiltyä miestä on vangittu – IL: Peittivät tarkoin kasvonsa oikeudenkäynnissä

Espoon maanantaisesta kemikaalivarastohyökkäyksestä epäillyt kaksi miestä ovat torstaina istuneet Helsingin käräjäoikeudessa vangitsemisoikeudenkäynnissä.

Iltalehden mukaan molemmat vangittiin todennäköisin syin epäiltynä törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä ryöstön yrityksestä iltapäivällä.

Lue lisää:Espoon naamioryöstäjät olivat ison huumelastin perässä – poliisi haki pakomatkalaiset ruotsinlaivasta

Ensimmäisen vangitsemiskäsittelyn päätyttyä rikoskomisario Lauri Hakkala kommentoi paikalla olleelle medialle, että kiinniotettuja on tällä hetkellä kuusi. Asiasta kertoo Iltalehti

Epäillyt otettiin kiinni maanantai-iltana Olympiaterminaalista, kun he olivat poistumassa maasta. Kaikki epäillyt ovat ulkomaan kansalaisia, kertoo poliisi tiedotteessaan.

– Kokonaisuuteen liittyy paljon asioita, jotka ovat tapahtuneet muualla kuin Suomessa. Esitutkinta tulee olemaan pitkäkestoinen, Hakkala sanoi medioille torstaina.

Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii yhdessä KRP:n ja Tullin rikostorjunnan kanssa epäiltyä törkeää huumausainerikosta. Poliisi on takavarikoinut suuren määrän huumausainetta, mutta tarkkaa määrää ei ole paljastettu.

Miesten tunkeutumisen Karapellontiellä sijaitsevan Algol Chemicals Oy:n varastotiloihin epäillään liittyvän kyseessä olevaan huume-erään. Poliisi ei epäile yhtiön toiminnan liittyvän rikokseen.