Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eläimille julistetaan Turussa jälleen joulurauhaa

Jo perinteiksi muodostuneet joulurauhanjulistukset kaikenkarvaisille ystäville pidetään Turussa Mikaelinkirkon mäellä sunnuntaina 15.12. ja Maarian pappilan pihapiirissä torstaina 19.12. Lisäksi joulurauhaa eläimille julistetaan keskiviikkona 11.12. Henrikinkirkon pihalla HauHau –hartaudessa.

Mikaelin tilaisuudessa joulurauhan julistaa kirkkoherra Jouni Lehikoinen, Maariassa Maarit Haapasaari Hali-koirayhdistyksestä. Molemmissa tapahtumissa ohjelmassa on myös jouluista yhteislaulua, Mikaelissa haitarimusiikin säestyksellä. Puheen Mikaelissa pitää Turun Eläinsuojeluyhdistyksen edustaja ja Maariassa kappalainen Inkeri Puputti Tarjolla on myös glögiä, Maariassa yhteistyössä Eläinten Hyvinvointiyhdistys Lemmikin kanssa.

Eläinten joulurauha-tilaisuudet on suunnattu kaikille eläimille ja eläinten ystäville ja osallistua voi myös ilman lemmikkiä.

Eläinten joulurauhanjulistus Mikaelinkirkon (Puistokatu 16) pääoven edessä ja Puistokadun puoleisella osalla kirkonmäkeä su 15.12. kello 14 ja Maarian pappilan pihapiirissä (Sorolaisenkatu 4) to 19.12. kello 18. Joulurauhaa eläimille julistetaan myös Henrikinkirkon pihalla (Peltolantie 2) HauHau -hartaudessa ke 11.12. kello 17. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.