IL: Rosa Meriläisen joukkorahoitus sairaan koiranpennun hyväksi suututti koirankasvattajat

Rosa Meriläinen vastasi kommentoijien kritiikkiin. Arkistokuva. Paula Pohjamo

Anniina Virtanen

Entinen kansanedustaja, kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö Kulta ry:n pääsihteeri Rosa Meriläinen kerää avopuolisonsa toimittaja Tuomas Murajan kanssa varoja sairaana syntyneen perhoskoirapennun leikkaukseen. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti

Leikkaus tulisi kalliiksi, eikä perheellä ole niihin varaa. Moni koiraharrastaja on kuitenkin tuominnut joukkorahoituksen ja syyttävät Meriläistä bisneksen teosta sairaalla pennulla.

Tavoitteena on kerätä 5 000 euroa, mutta minimitavoite on 2 500 euroa. Jos keräys olisi jäänyt alle minimitavoitteen, varat olisi palautettu lahjoittajille. Tällä hetkellä keräys on ylittänyt minimitavoitteen.

Rosa Meriläinen vastasi kommentteihin kertomalla, että päätös leikkauksesta syntyi eläinlääkärin arvion perusteella ja sillä on hyvä ennuste. Meriläisen mukaan kaikki tähän asti lahjoituksia antaneet ovat pariskunnan ystäviä ja sukulaisia.

– Ainakin toistaiseksi ovat kaikki olleet ystäviä ja sukulaisia. Se on luontevinta näin. Ystävät haluavat antaa meille joululahjan, Meriläinen sanoi Iltalehdelle

Kommentoi

Palvelut