Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Törkeä rattijuoppo karkasi kolaritilanteesta Raision keskustassa – heittelehti tiellä ja törmäsi poliisiautoon

Raision keskustassa tapahtui eilen kello 22.35 kolari, jossa henkilöauto törmäsi pakettiauton kylkeen, tiedottaa Lounais-Suomen poliisilaitos. Henkilöautonkuljettaja oli vaikuttanut päihtyneeltä, ja tämä lähti ajamaan pois paikalta.

Poliisipartio sai autosta havainnon Konsantiellä, ja partio lähti auton perään ja yritti pysäyttää autoa. Auto kuitenkin kiihdytti nopeuttaan, eikä suostunut pysähtymään. Pernontiellä auto heittelehti voimakkaasti ja oli suistua tieltä. Pernontien ja Haavinkadun risteyksessä auto pysähtyi punaisiin liikennevaloihin. Poliisiauto ajoi sen eteen, jolloin henkilöauto lähti liikkeelle ja törmäsi hiljaisella nopeudella poliisiauton takakulmaan. Tämä jälkeen auto peruutti hieman ja sitten pysähtyi, jolloin poliisi sai kuljettajan kiinni.

Kuljettaja puhalsi alkometriin 1,04 mg/l, ja häneltä löytyi hallusta vähäinen määrä marihuanaa. Poliisiautoon ei tullut vaurioita.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, törkeään rattijuopumukseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja huumausaineen käyttörikokseen.