Uusi Miss Turku on vasta 15-vuotias Maria – "Olen jo tottunut olemaan malli"

Miss Turku 2019 on Maria Pakkonen (kesk.). Ensimmäinen perintöprinsessa on Olivia Hovi ja toinen perintöprinessa Mari-Ella Lahtinen. Oikealla kuvassa on Model Face 2019 Eveliina Vahter. Kuvassa vasemmalla on Turkulaisen yleisöäänestyksen voittaja Melissa Welander. Esko Anttikoski

Tomi Kangasniemi

Miss Turun kruunusta kisattiin jälleen viikonloppuna järjestetyillä Osaava nainen -messuilla. Miss Turuksi kruunattiin vasta 15-vuotias Maria Pakkonen

– Voitto tuli yllätyksenä, mutta fiilikset ovat hyvät ja olen onnellinen, kuvailee Maria tuntojaan.

Marian mukaan lavalle nouseminen jännitti melkoisen paljon. Hän oli myös varma siitä, että voittaja on joku muu kisaajista. Hän kun on ollut mukana mallimaailmassa vasta puoli vuotta.

– Olin tosi avoin ja autoin kaikkia. Ehkä positiivinen asenne vaikutti siihen, hän miettii vahvuuksiaan.

Marian mukaan ajatukset mallin urasta alkoivat itämään noin vuosi sitten. Kaverit olivat aina sanoneet, että Maria näyttää mallilta, kun hän on niin pitkäkin (178 cm). Myös äitikin puhui, että voisiko Mariasta tulla malli.

Maria on osallistunut pariin näytökseen, ja kertoo nyt jo tottuneensa ajatukseen siitä, että hän on malli.

– Näytöksissä on aina ollut hyvät fiilikset. Olen tuntenut, että tämä on mun juttu, hän kertoo.

Maria kertoo, että hän ei tällä hetkellä juuri harrasta mitään. Hän käy Turun lyseon kasiluokkaa, ja koulu sekä mallin työt vievät ajan. Miss Turku -tittelin myötä töitä lienee luvassa enemmänkin, mutta niitä Maria ei vielä ole miettinyt.

Miss Turku kisan järjesti jo 31. kerran Marjo Sjöroosin Fashion Team. Sjöroos kertoo, että Marian potentiaali oli nähtävissä jo heti ensimmäisistä kuvista.

– Mulle tulee joka päivä tyttöjen kuvia. Vaikka Maria seisoi huonossa kuvassa takki päällä ulkona, näin aineksen. Pyysin häntä käymään toimistolla, ja silloin yllätyin todella. Hän oli niin upean näköinen.

Sjöroos kehuu Marian täydellisiä piirteitä. Kun kävelykin saatiin mallikoulussa korjattua ja kokemusta hankittua näytöksissä, ei ole ihme, että Mariasta tuli uusin Miss Turku.

– Hän on luonnonlapsi, säteilevä kuin aurinko. Kun hän astui kilpailussa lavalle, tuomaristossa ollut Jukka Rintala sanoi heti, että tässä tytössä on se jokin. Hän astui lavalle ja täytti tilan. Hänellä on valtava karisma, ja sitä joko on tai ei ole, Sjöroos muistuttaa.

Turkulainen järjesti myös äänestyksen Miss Turku -ehdokkaista. Lukijoiden suosikiksi nousi Melissa Welander.

Aiheeseen liittyvää

  1. Kuka näistä kuvankauniista turkulaisista kaunottarista on Miss Turku 2019? Katso kuvat ja äänestä suosikkiasi
    15.10.2019 14:00
  2. Vau! Miss Suomi Anni Harjunpäätä, 23, verrataan legendaariseen huippumalliin – ihailevia kommentteja sataa somessa
    6.10.2019 8:34
  3. Miss Suomi 2019 on Anni Harjunpää –  voittaja liikuttui täysin voitostaan
    28.9.2019 20:15

Kommentoi

Palvelut