Nyt puhuu Anne Tampereelta, joka hamstrasi peräti 20 kiloa jauhelihaa – IS: Annea alkoi hävettää, kun mies lähti rynnistämään kohti lihatiskiä

Jauheliha teki totisesti kauppansa viikonloppuna. Nyt puhuu hamstrausvaihe silmässä kaupoille lähtenyt tamperelainen Anne. Jussi Vehkasalo/ESM:n arkisto

Pekka Ruissalo

Kalevan Prisman viikonloppuinen jauhelihatarjous kaupan syntymäpäivän kunniaksi sai täkäläisissä monenlaisia reaktioita aikaan. Yhdestä vastasi Anne Viitanen, jonka mies lähti juoksemaan kohti lihatiskiä samantien kun kaupan ovet aukesivat lauantaina kello 10.

Reaktiosta kertoo Ilta-Sanomat verkkosivuillaan.

– Minua alkoi hävettää ihan hirveästi, että juostaan jauhelihan takia, mutta hyvin siinä ehti. Kaikki muutkin tähtäsivät jauhelihatiskille, Anne kuvailee tilannetta Ilta-Sanomien haastattelussa.

Viitaset ovat ehdottomasti lihaa syövää väkeä. Miehen ja Annen lisäksi jauhelihaa hamstrattiin myös Anne Viitasen omalle isälle.

– Yritimme käyttää järkeä ja ottaa huomioon sen, että meillä ja isällä on ihan tavalliset pakastimet. Emme liioitelleet. Jotkut vetivät kärryt ihan kukkuralleen, mutta heillä todennäköisesti on arkkupakastin, Anne Viitanen kertoo Ilta-Sanomille.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Palvelut