Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Voi pitää sähköpotkulaudat liikenteessä yli talven – rajoituksia luvassa

Mikromobiiliyritys Voi Technology valmistautuu lähestyvään talveen erilaisten toimenpiteiden, kuten aluerajoitusten, avulla. Toimenpiteillä yritys haluaa varmistaa, että kaupunkilaiset voivat kulkea sähköpotkulaudoilla turvallisesti läpi talven.

Voi kertoo tiedotteessaan, että erityisen lumisena aikana lautoja ei pidetä liikenteessä, ja yrityksellä on valmius deaktivoida laudat muutamassa minuutissa ja kerätä ne nopeasti pois. Sääolosuhteiden niin vaatiessa ajoalueita rajoitetaan kaupunkien keskustoihin ja alueille, joilla tiet ovat sulat katulämmityksen ansiosta.

Voi huoltaa sähköpotkulautojaan aktiivisesti ympäri vuoden. Tulevina talvikuukausina yritys kiinnittää entistä enemmän huomiota siihen, että jokainen sähköpotkulauta testataan säännöllisesti ja että ne täyttävät Voin asettamat turvallisuusvaatimukset. Laudat, jotka eivät läpäise vaatimuksia, viedään korjattavaksi tai tarvittaessa korvataan uusilla laudoilla. Voi kertoo myös, että uusi lautamalli soveltuu entistäkin paremmin talviliikenteeseen isompien pyöriensä ja kehittyneempien jarrujensa ansiosta.

Voilla on kokemusta talviajosta viime vuodelta Ruotsista.