Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tällainen on uusi Hotel Kakola – yöpyisitkö Sellihuoneessa?

Hotel Kakola avataan kesällä 2020 Kakolanmäen entiseen vankilarakennukseen. Rakennuksen omistaa Kakola Yhtiöt Oy ja hotellia operoi Hotel Kakola Oy, jonka osakkaina ovat Kakola Yhtiöiden lisäksi hotellin johtajaksi valittu Eerika Rinne ja kaupalliseksi johtajaksi valittu Taru Ojaharju-Latief He siirtyvät uusiin tehtäviinsä Helsingin Katajanokan Marriott-vankilahotellin palveluksesta.

Hotel Kakolaan tulee lähes 150 huonetta, ravintolat ja laajat kokous- ja juhlatilat. Hotelli palvelee niin liikematkustajia kuin vapaa-ajanmatkailijoita.

– Hotellin yhteyteen valmistuu spa-maailma aikuiseen makuun, sekä hyvinvointikeskus, Eerika Rinne sanoo.

Kakolanmäen palveluihin kuuluvat myös huippuravintola Kakolanruusu, Kakolan myymälä, olutpanimo Kakola Brewing Company, kahvipaahtimo Frukt Coffee Roasters ja leipomo Bageri Å sekä hotellin oma kirkko vaikkapa häätilaisuuksia varten. Suunnitteilla on vielä uusia lisäpalveluja.

Hotel Kakolan ensimmäinen osa avattiin 25.10., kun juhla- ja kokoustila Kakolan Sali vihittiin käyttöön. Se on rakennettu vankilan entiseen kirkkoon.

– Herätämme Kakolanmäen uudelleen henkiin niin hotellin, kylpylän, asuntojen, niitä palvelevien liiketoimien kuin matkailu- ja kulttuurihankkeidenkin avulla. Kakola on Turun ytimessä ja se on maamerkki kauppatorin ja Turun linnan rinnalla, Hotel Kakola Oy:n hallituksen puheenjohtaja kiinteistöneuvos Olli Ojala painottaa.