Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Turkulaisille veronmaksajille miljoonien eurojen tappiot" – Meidän Turku ry:stä tutut aktiivit julkaisivat toriparkista avoimen kirjelmän

– Turun kaupunki on siirtämässä törkeällä tavalla toriparkkirakentamisen vastuita turkulaisille veronmaksajille, vaikka hankkeen piti olla yksityinen ja Turun kaupungin vastata vain ja ainoastaan torin pinnan kehittämisen kustannuksista.

Näin kirjoittavat Meidän Turku ry:stä tutut aktiivit Pauliina de Anna ja Maarit Nermes avoimessa kirjelmässään, jonka he julkaisivat sunnuntaina 20.10.2019.

De Anna ja Nermes viittaavat asioihin, joita Turun kaupunginhallitus käsittelee maanantaina 21.10.2019.

Heidän mukaansa päätösehdotukset merkitsevät sitä, että "Turun poliittinen enemmistö haluaa talouspuolue kokoomuksen johdolla aiheuttaa turkulaisille veronmaksajille miljoonien eurojen tappiot".

Kirjoittajien mukaan ongelmana ovat energian osto ja tilavuokrat ylihintaan sekä maanvuokramaksu keskinäisen kiinteistöyhtiön kautta.

– Onko todellakin niin, että Turun kaupunginhallitus ja kaupunginvaltuusto haluavat aiheuttaa turkulaisille veronmaksajille merkittäviä tappiota ja kustannuksia sekä sitoa verovaroja tulevien riskien täytteeksi, varsinkin kun kaupungin taloudellinen tilanne on huono ja kuntalaisille tarjotaan säästökuuria?