Turkulainen Roosa Rosu piti Love Island -ohjelmaan osallistumista haastavana: "Alkoi ahdistaa"

Uusturkulainen Roosa Rosu piti kokemustaan Love Island -televisiosarjassa todella haastavana, mutta myös hienona elämyksenä. Ensi kuussa 19 vuotta täyttävän Rosun mielikuva tosi-tv-sarjoista on muuttunut täysin kokemuksen myötä.

Hän alun perin haki vitsinä ohjelmaan, mutta päätti tarttua tilaisuuteen, kun hänelle tarjottiin mahdollisuutta osallistua.

Talossa oli ehtinyt jo muodostua vahvoja suhteita, kun Rosu liittyi mukaan, joten hän koki tilanteen outona, kun hänen piti tutustua "varattuihin" miehiin. Hän ei halunnut tyrkyttää itseään.

– Eihän normaalissa elämässä ole ikinä niin, että on kaksi tai kolme päivää aikaa tapahtua jotain. Se alkoi ahdistaakaikkia, hän kuvailee.

Tilanne oli Rosun mielestä haastava, koska uusien sinkkunaisten olisi pitänyt osata avautua jo samana päivänä, koska aikaa oli niin vähän.

– Tuntui, että en saanut samanlaista mahdollisuutta kuin muut taloon tulleet, hän sanoo.

Rosu kertoo, että hänen käsityksensä tosi-tv-sarjoista on muuttunut täysin. Vaikka käsikirjoitettuja keskusteluita ei ollut, esimerkiksi kohtausten leikkaamisella saadaan tapahtumat ja henkilöt vaikuttamaan erilaisilta.

– Katsojat saattavat ajatella, että eihän tuo edes yritä, vaikka on keskustellut muiden kanssa ja yrittänyt tosissaan. Se on vain neljäkymmentä minuuttia, joka näytetään, Rosu selittää.

Myös tylsyys iski talossa jo parin päivän sisällä.

– Aika pitkälti meidän piti itse tuottaa sisältöä päivään. Pojat keksivät tyhjästä jotain ihmeellisiä pelejä, joita sitten pelattiin, Rosu naureskelee.

Hän kertoo, että oli todella tyytyväinen tuotantoryhmään ja siihen, miten osallistujista pidettiin huolta.

Hän mainitsee ikävänä tilanteena sen, että hänen vanhempiansa on kommentoitu ilkeästi netissä, koska Rosun entinen suhde esitettiin väärässä valossa MTV:n uutisessa. Hän muutti entisen poikaystävänsä kanssa yhteen, kun hän oli 16-vuotias.

– Se ärsytti kaikista eniten, kun luki kommentteja, että vanhemmistani puhuttiin, vaikka ei ymmärretä yhtään sitä tilannetta. En nähnyt suhteessa mitään omituista, koska olimme samalla tasolla, vaikka hän oli vanhempi, Rosu selventää.

Loppujen lopuksi Rosu koki, että kokemus oli antoisa, muttei hän kuitenkaan osallistuisi samankaltaiseen tosi-tv-ohjelmaan toiste.

– Kun ehti jo hyväksyä sen, ettei tule löytämään villasta ketään, sitten pystyi olemaan oma itsensä ja pitämään hauskaa, hän kertoo.

– Kaikki olivat todella hauskoja ja ihania tyyppejä. Eihän tuollaista kokemusta saa mistään muualta, hän hymyilee.

Rosu muutti Turkuun muutama viikko sitten opintojen perässä Imatralta. Hän opiskelee ensihoitajaksi Turun ammattikorkeakoulussa.

Hän on tykästynyt Turkuun, vaikka on ehtinyt viettää aikaa uudessa asuinkaupungissa vain jonkin verran.

Love Island Suomi

Love Island on brittiläinen televisiosarja, josta on tehty suomalainen versio.

Sarjassa joukko sinkkuja etsii itselleen rakkautta kahdeksan viikon ajan.

Katsojat pääsevät valitsemaan voittajaparin.

Voittajapari voi joko jakaa 25 000 euron palkintopotin tai toinen osapuoli voi viedä rahat parinsa nenän edestä.

Rosu oli yksi kuudesta sinkkunaisesta, jotka saapuivat kesken ohjelman sekoittamaan pakkaa.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut