Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuva Kakolanruusun annoksesta vei voiton

Ravintolahaasteen tämän viikon kuvakisan on voittanut Heli Suvanto kuvallaan Ravintola Kakolanruususta Suvanto saa palkinnoksi Ravintola Bruukin myöntämän lahjakortin, joka sisältää Ruokatapahtuma Voillà'n katuruokabuffeen kahdelle Ravintola Bruukissa sunnuntaina 6. lokakuuta.

- Upeita ja herkullisia kuvia turkulaiset ovat innostuneet ottamaan ja postaamaan Instagramiin tämän ravintolahaasteen myötä. Varmasti monella on ollut ikimuistoisia hetkiä ja kivoja elämyksiä niin ikään kivoissa turkulaisissa ravintoloissa. Itsekin oon saanut pari uutta vinkkiä, mihin mennä, kiittelee Ravintola Bruukin lahjakortin myöntänyt Mika Lövgren

Ensi viikon voittaja saa palkinnokseen Ravintola Smörin lahjakortin, joka sisältää kauden alkuruuuan ja lasit kuohuvaa kahdelle.

Kuka tahansa voi osallistua haasteeseen. Pitää vain mennä johonkin turkulaiseen ravintolaan, ottaa sieltä kuva annoksesta tai juomasta ja postata kuva Instagramiin tunnisteilla #turunravintolahaaste ja #eatmyturku.

Joka viikko arvotaan yhdelle kuvan postanneista ravintolalahjakortti. Lahjakortteja on luvassa seuraaviin ravintoloihin: Bassi, Kakolanruusu, Panimoravintola Koulu, Aune, Tårget, Hygge, Nooa, Mami, Teatteriravintola Kivi, E.Ekblom, Tiirikkala, Bruukki, Panini, Göran, Tintå, Blanko, Nerå, Smör, Ludu ja Kuori.

Voittanut kuva julkaistaan viikottain Turkulaisen nettisivuilla.