Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uudesta palvelusta kirjastokortilla maksutta elokuvia ja tv-sarjoja

Vaski-kirjastot testaavat valtakunnallista Kirjastokino-palvelua. Palvelusta löytyy elokuvia ja tv-sarjoja maksutta kaikkien käyttöön. Se palvelee monia käyttäjäryhmiä perheen pienimmistä senioreihin ja katsottavaa löytyy niin draaman kuin dokumenttienkin ystäville. Palvelu on testikäytössä 1.10.2019–31.3.2020.

Palvelu avautuu osoitteessa www.kirjastokino.fi, ja siihen kirjaudutaan kirjastokortin tunnuksella ja 4-numeroisella tunnusluvulla eli pin-koodilla.

Aineistojen ikärajoista ei tarvitse huolehtia, sillä järjestelmä tunnistaa sisään kirjautuneen iän. Tämän jälkeen esille tuleva videovalikoima on rajattomasti selailtavissa ja katsottavissa.

Kirjastokino toimii kaikilla laitteilla ja alustoilla tietokoneilla, tableteilla ja puhelimilla.

Kirjastokinon pilotointivaiheessa on mukana yli 50 kirjastoa ja uusia halukkaita tulee jatkossa lisää. Nyt Kirjastokinosta löytyy yli 500 elokuvaa, ja tuotevalikoimaa laajenee koko ajan. Osa sisällöstä on palvelussa pysyvästi ja osa vaihtuu jatkossa neljä kertaa vuodessa.

Kirjastokinosta toivotaan käyttäjiltä palautetta pilottivaiheen aikana.