Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisia paennut moottoripyöräilijä ajoi kolarin ja kuoli – poliisi huomauttaa "ikävästä ja vaarallisesta" toiminnasta onnettomuuspaikalla

Poliisi kertoo tapauksesta, jossa moottoripyöräilijä menehtyi paetessaan poliisia Salossa.

Moottoripyörä ajoi lauantaina poliisipartiota vastaan Salon Sepänkadulla 40km/h nopeusrajoitusalueella tutkan mukaan 69km/h, jonka johdosta poliisi kääntyi moottoripyörän perään.

Moottoripyörä kuitenkin katosi poliisin näkyvistä välittömästi.

Seuraavaksi poliisi sai havainnon moottoripyörästä tie 110:n ja Hämeentien risteyksessä. Risteyksessä moottoripyöräilijä oli ajanut kolarin ja hän oli menehtynyt tapahtumapaikalla.

Moottoripyöräilijä oli onnettomuudessa ajanut tietä 110 Turun suunnasta ja ohittanut punaisiin liikennevaloihin pysähtynyttä autojonoa oikealta, jatkanut päin punaista liikennevaloa ja kolaroinut risteävän henkilöauton kylkeen.

Henkilöautossa oli poliisin mukaan 3 henkeä jotka eivät loukkaantuneet vakavasti.

Moottoripyörän kuljettaja oli 1981-syntynyt mies.

Samalla poliisi muistuttaa "erittäin ikävästä ja vaarallisesta toiminnasta" onnettomuuspaikalla.

Poliisin mukaan sivulliset pysähtyvät onnettomuuspaikalle ja alkoivat kuvata kännykkäkameroilla onnettomuuspaikkaa.

– Sen lisäksi että toiminnalla vaarannetaan pelastustoimia, aiheuttaa se ruuhkia sekä lisää riskiä lisäonnettomuudelle ja loukkaa uhrien yksityisyyttä, poliisi muistuttaa tiedotteessa.