Tästä uutuusruuasta tuli välitön hitti S-kaupoissa – ”Myydään tuplamääriä”

Hyvinkääläinen luomutila Knehtilä oli Suomalainen Menestysresepti -kilpailun finaalissa. Kuvassa Minna Sakki-Eerola. Katariina Taleva

toimitus

Boltsi, kesän mittaan tv:ssä lähetetyn Suomalainen Menestysresepti -kilpailun voittaja, on jo hitti. S-ryhmän mukaan siemenkaurapyörykkä on noussut vajaassa viikossa ketjun kolmanneksi myydyimmäksi pyörykäksi.

– Boltsin myynnit ovat moninkertaisia muihin kasvipohjaisiin pyöryköihin verrattuna, kertoo S-ryhmän vähittäiskaupan valikoimajohtaja Antti Oksa

Boltsi on tamperelaisen Leivon Leipomon kehittämä. Suomalainen Menestysresepti -ohjelmassa pyörykän koostumusta ja reseptiä hiottiin leipomon tuotantopäällikkö Anssi Räntilän johdolla.

– Teemme kaikkemme saadaksemme tuotetta ulos riittävään tahtiin, pitäen samalla laadun huipputasolla, hehkuttaa Räntilä.

Tv-ohjelman muista finalisteista myyntimenestyksiksi näyttävät olevan nousemassa myös Juureva, Särvin ja Härtelö. Juureva on punajuurilevite, Särvin särkikaloista tehty kalajauheliha ja Härtelö härkäpapujäätelö.

– Tuotteet ovat paikoin loppuneet. Tilanne korjaantuu lähiviikkoina, kun valmistusprosessit saadaan rullaamaan täysillä, kertoo S-ryhmän Oksa.

Suomalainen Menestysresepti -tv-sarjassa seurattiin elintarvikevalmistajien innovaatiokilpailun finalistien matkaa tuoteideasta valmiiseen kaupalliseen tuotteeseen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Palvelut