Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lähi- ja kaukojunaliikenne sekaisin tänään ratavaurion takia – A- ja P-junien liikenne peruttu, Turun-junissa viivästyksiä

Tekninen vika aiheuttaa keskiviikkoaamun liikenteeseen laajoja häiriöitä. A- ja P-junien liikenne on peruttu toistaiseksi. I-juna kulkee harvennetuin vuorovälein, HSL kertoo.

K-junat pysähtyvät N-junien tavoin suunnassa Kerava–Helsinki. Toiseen suuntaan matkustajat pääsevät väliasemille I-junilla, VR kertoo.

VR:n mukaan häiriöt koskevat lähiliikenteessä kaikkia linjoja. Myös kaukojunaliikenteessä esiintyy myöhästymisiä. Viivästyksiä odotettavissa ainakin Helsingin ja Turun väliselle kaukojunaliikenteelle.

Myöhästymiset aiheuttaa Pasila-Huopalahti välillä Kivihaassa oleva sähköratavaurio. Vian arvioidaan korjaantuvan iltapäivän aikana.

HSL:n mukaan Leppävaarasta liikennöidään busseilla 217, 218, 235 ja 550. Korvaavat bussiyhteydet Leppävaarasta voi tarkistaa HSL:n sivuilta.