K50-messut tulevat – tarjolla vähäpukeisia miehiä ja harrikoita

Nykypäivänä halutaan olla ikinuoria – ainakin nuorekkaita. Kuitenkin nimenomaan varttuneemmalle väelle suunnatuilta tapahtumilta odotetaan jostain syystä tylsyyttä ja ‘’mummoutta’’ – eikä esimerkiksi harrikoita, matkailua tai treenattuja, vähäpukeisia miehiä, joita luvataan olevan tarjolla Turun K50-messuilla 15. kesäkuuta Turun Kaupunginteatterissa.

Ihminen on juuri niin vanha kuin tuntee olevansa, ja sitä K50-messuilla juhlitaan. K50-messuja on suunniteltu yhdessä kävijäraadin kanssa, ja esiin nousseita teemoja nähdään tapahtumissa. Yksi kävijäraadin toive oli löytää uusia tuttavuuksia tapahtumista – niin ystäviä kuin mahdollisesti kumppania.

K50-messuilla ei siis kannata ujostella vaan reippaasti esittäytyä mielenkiintoisille ihmisille. Lisäksi voi osallistua Mikko Ahdin vetämään lattaritanssiin.

Lisäksi pääsymaksuttomassa tapahtumassa on esittelyssä muun muassa erikoisia Harley Davidson -moottoripyöriä, lähiseutu- ja kaukomatkakohteita, terveystuotteita, remonttipalveluita ja harrastuksia. Tapahtumassa esiintyy Scandinavian Hunks, ja tapahtuman juontaa Lotta Ansakorpi.

K50-Messut Turun Kaupunginteatterissa lauantaina 15. kesäkuuta kello 12–18

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut