Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näitä et nähnyt tv:ssä: Halla-aho lohdutti Modigia, Sipilä vaipui yöhön ja Orpo korjasi krakaa – katso 20 vaalien tunteikkainta kuvaa

Sunnuntaina käydyt eduskuntavaalit olivat jälleen demokratian jännitysnäytelmä vailla vertaa.

Illan ja yön tunteinatunteet olivat pinnassa niin puolueiden vaalivalvojaisissa kuin Helsingin kaduillakin, kun voittajat ja hävijät kohtasivat tai karttoivat toisiaan.

Etelä-Suomen Median kuvaajat olivat paikalla, kun vaalivoittajiin kuuluvaperussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho tapasi tappion kokeneen Vasemmistoliiton kansanedustaja Silvia Modigin

Halla-aho toivoi, että Modig olisi ollut eduskuntaan yltäneiden joukossa. Modigin sijaan Vasemmistoliitto saiHelsingistä eduskuntaan kaksi uutta kasvoa: Veronika Honkasalon ja Mai Kivelän.

Keskustan vaalivalvojaisistapuheenjohtaja Juha Sipilä joutuipoistumaan pääkaupungin yöhön katkera häviö niskassaan.Keskusta menetti samalla ainoan paikkansa pääkaupungissa, kun Kimmo Tiilikainen ei tullut valituksi.

Aivan toisenlaisissa tunnelmissa juhlivat Vasemmistoliitto ja vihreät, joista ensimmäinen on saamassaneljä ja jälkimmäinen kuusi lisäpaikkaa Arkadianmäelle.

Kokoomuksen puheenjohtajaPetteri Orpo sai illan aikana jännittää tulosta viimeiseen asti, mutta tuloksena olilopulta yhden paikan lisäys kokoomukselle.

Katso ylhäältä kuvaajiemme parhaat otokset vaali-illalta. Kuvaajina ovat Päivi Tuovinen ja Johanna Erjonsalo Etelä-SuomenMediasta sekä freekuvaaja Laura Oja.