Darude palaa juurilleen – harvinainen klubikeikka Helsingissä

Darudea ei kuulla Euroviisujen loppukilpailussa lauantaina.  Warner Music Live

toimitus

Elektronisen tanssimusiikin suosikkiartisti Darude palaa juurilleen ja tekee harvinaisen klubikeikan Helsingissä kiirastorstaina.

Keikkajärjestäjän mukaan Darude nousee The Circuksen lavalle 18. huhtikuuta. Luvassa on trance-musiikin erikoisesiintyminen osana Pure Trance -tapahtumaa.

Darude ei ole tehnyt klubikeikkaa Suomessa pitkiin aikoihin. Keikka on hänen ainoa esiintymisensä klubeilla Helsingissä kevään aikana.

Daruden kiireinen kevät vie hänet toukokuussa Tel Aviviin euroviisujen loppukilpailuun, jossa hän edustaa Suomea Look Away -kappaleellaan.

The Circuksessa hän kuitenkin palaa klubitunnelmiin, joista hänen uransa aikanaan myös alkoi, ja luvassa on todellinen erikoiskeikka huippu-trancen ystäville.

Pure Trancen muut esiintyjät ovat Orkidea, Solarstone ja Proteus & D.N.A sekä ROOM 2, Miikka L, Triton, Kayan Code ja Mantzo. Liput ovat myynnissä Lippupisteessä.

Pure Trance on nimensä mukaan puhtaasti trance-musiikkiin keskittyvä projekti. Tapahtuma on kiertänyt ympäri maailman Los Angelesista Miamiin ja Amsterdamista Australiaan.

Tapahtuman ikäraja on 18.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Palvelut