Muistatko? Suomen viihdeala nauroi ensin vuosia Olli Lindholmille – ja sitten hänen ideaansa alkoivat matkia melkein kaikki

Olli Lindholm Toni Tervo

Toni Tervo

Suomen musiikkimaailma järkyttyi tiistaina kun Yö-yhtyeen laulaja Olli Lindholmin äkillinen menehtyminen sairaskohtaukseen tuli julki. Lindholm oli kuollessaan 54-vuotias.

Vielä marraskuussa kaupunkilehti Helsingin Uutisten haastattelussa Lindholm oli hyvinvoiva ja elämänsä kunnossa. Tuolloin kiertueelle valmistautuva mies kertoi, kuinka Yölle vielä vuosia sitten naureskeltiin, kun he ehdottivat hiukan erilaista kiertuetta.

– Kun vuonna 2001 Yö-yhtyeen kanssa halusimme lähteä konserttisalikiertueelle, meille naurettiin. Katsokaas tilannetta tällä hetkellä. Siellä on kaikki ja kilpailu saleista on oikeasti tosi kovaa. Maailma muuttuu. Ja ihan ymmärrettävää se on. Jos artisti saa valita keikkaileeko Sibeliustalossa vai kapakassa nimeltä Old Beer, niin kyllähän sitä ymmärtää valinnan, mies murjaisi haastattelussa marraskuussa 2018.

– Meilläkin on viime vuosina ravintolakeikat jääneet taka-alalle. Siinä on osansa ihmisten kulutustottumusten muuttumisella, hän jatkoi.

Samassa haastattelussa Lindholm kertoi myös arvostavansa yhteen pitkäikäisiä faneja suuresti.

– Arvostan heitä tosi paljon. Lavalla laulaessa kappaleita sitä ei aina tajua, että millainen merkitys niillä voi oikein olla ihmisille, hän hymyili.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Palvelut