Upea kolmen lapsenlapsen isoäiti Riitta kisaa tänään Grandma Universe -kisassa – "Ikä tuo karismaa ja itsevarmuutta"

toimitus

Tallinnassa asuvatekstiilialan yrittäjä Riitta Kondelinkilpailee tänäänGrandma Universe / Classic Universe -kilpailussa Sofiassa.

Kyseessä on isoäitien missikilpailu, jossa suomalainen Kondelin on mustana hevosena Viron edustajana, kertoo Tallinna24-sivusto.

Kondelin sanoo T24:lle, että hän päätyi kisaan puolivahingossa: hänlähti viime syksynä italian tunnille, kuten monta kertaa aiemminkin.

KurssikaveriLjudmilla Karpikovallaoli sillä kertaa kuitenkin mielessä jotain ihan muuta kuin italian kielioppi. – Hän kysyi, haluaisinko lähteä mukaan hänen mallitoimistonsaAngel Models Agencynjärjestämään Miss Isoäiti -kilpailuun. Itse puolestani totesin, että älä nyt hulluja puhu, Kondelin nauraa. Lopulta ajatus hauskasta kokemuksesta ja uusista ystävistä vei pidemmän korren ja Kondelin löysi itsensä kauneuskilpailun pyörteistä. Grandma Universe / Classic Universe Estonia -kilpailu järjestettiin joulukuussa tallinnalaisessa Club Privé -yökerhossa ja Classic-sarjan kirkkain kruunu painettiin kuin painettiinkin Kondelinin kutreille.

Voiton jälkeen tuore missi on ollut tuttu näky Viron televisiossa, jossa on udeltu muun muassa hänen kauneuskirurgisten toimenpiteidensä perään.

– Niitä ei ole tehty. Tukan värikin on omasta takaa, 60-vuotias Kondelin vakuuttaa. – Terveet elämäntavat, liikunta ja hyvät geenit, kolmen lapsenlapsen isoäiti listaa kypsän kauneuden salaisuuksia ja toteaa iän tuoneen paitsi karismaa, myös rutkasti itsevarmuutta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Palvelut