Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Antti Rinne julkaisi viestin sairaalasta – "Lomamatkasta tuli hyvin erilainen kuin ajattelimme"

Keuhkokuumeesta toipuva SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne odottaa pääsyä kotiin sairaalasta.

Rinne julkaisi Facebook-seinällään tiistaina viestin, jossa hän kiittää saamastaan kannustuksesta.

Espanjan-lomallaan sairastanut ja viime perjantaina Suomeen tullut Rinne on sairaalahoidossa puolisonsa kanssa. Rinne ei viestissään paljastanut, milloin hän pääsee kotiin ja töihin jatkamaan SDP:n eduskuntavaalikampanjaa.

– Me voimme Hetan kanssa jo paremmin, vaikka minun pitää vielä jatkaa toipumista sairaalahoidossa. Tällä hetkellä odotan kaikkein eniten sitä, että pääsen kotiin ja saan olla tovin vaimoni, lasteni ja lastenlasteni kanssa.

Rinteen mukaan sairastuminen tuli melkoisena yllätyksenä.

– Ei tässä muuta voi sanoa kuin että meidän joululomamatkasta Espanjaan tuli hyvin erilainen reissu kuin sinne lähtiessämme ajattelimme. Odotimme kyllä matkakokemuksia, mutta sairastumisia emme odottaneet. Samalla tavalla olimme odottaneet yhteistä aikaa etelässä, mutta emme arvanneet, että yhteinen loma kuluisi sairaalassa. Tällä kertaa loma ei siis mennyt niin kuin olimme suunnitelleet, mutta tämäkin kokemus vahvistaa ja opettaa, Rinne kirjoittaa.