Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Aki Palsanmäki huutokauppaa näitä Silja Linen laivojen palasia – kiinnostaisiko simpukkalamppu?

Tallink Silja järjestää hyväntekeväisyyshuutokaupan Silja Serenadelta ja Silja Symphonylta uudistusten myötä poistetuista esineistä ja huonekaluista Helsingin Makasiiniterminaalissa 9. helmikuuta kello 13 alkaen. Huutokaupan meklarina toimii itse huutokauppakeisari Aki Palsanmäki Huutokaupan tuotto lahjoitetaan HelsinkiMissiolle, joka pyrkii vähentämään suomalaisten yksinäisyyttä.

Uskon, että huutokauppa tulee olemaan jälleen menestys."

Silja Linen laivoja on uudistettu järjestelmällisesti vuodesta 2014 lähtien. Marraskuussa 2018 uudistettiin Silja Serenadea yhteensä 6 500 neliömetrin pinta-alalta ja tammikuussa 2019 uudistetaan Silja Symphonya lähes yhtä mittavasti. Laivojen uudistusten myötä on poistettu nostalgisiakin huonekaluja ja sisustuselementtejä. Osa näistä tuotteista on matkannut laivalla sen liikennöinnin alusta asti.

– Uskon, että huutokauppa tulee olemaan jälleen menestys. Suomalaiset rakastavat risteilemistä ja ihmisillä on paljon muistoja meidän laivoilta. On hienoa saada tavara kiertämään! ”Toisen roska on toisen aarre” ja bonuksena tuotot menevät hyväntekeväisyyteen. Olemme jo vuosia tukeneet Lastenklinikoiden Kummeja ja Hope ry:tä ympäri Suomea. Nyt valitsimme kohteeksi HelsinkiMission ja siellä tarkemmin avun kohdistamisen yksinäisyyteen, sanoo Tallink Siljan viestintäjohtaja Marika Nöjd

Huutokaupattavana on tuoleja, pöytiä, valaisimia, peilejä, kylttejä ja erilaisia tauluja. Muutamista tuotteista on mahdollista tehdä ennakkohuutoja. Huutaa voi esimerkiksilegendaarisia simpukkalamppuja, Atlantis-yökerhon valokylttejä, pubista poistettuja tauluja tai vaikkapa Bon Vivant -ravintolan valokirjaimia.

Ennen varsinaisen huutokaupan alkamista myytäviä tuotteita on mahdollista päästä katsomaan näyttötunnin aikana kello 12 alkaen. Huutokauppa päättyy, kun tuotteet on myyty, kuitenkin viimeistään kello 15.

Huutokaupasta ja siellämyytävistätuotteista löytyy lisätietoa täältä