Alusvaatemyyjä Nina, 25, paljastaa tämän hetken kuumimman muodin – tällaisia alusvaatteita naiset nyt himoitsevat

Toni Tervo

Kun puhutaan alusvaatteista,Nina Kallio, 25, tietää mistä puhuu.

Tuore Miss Helsinki työskentelee päivätyökseen alusvaatemyyjänä ja on nähnyt millaiset alusvaatteet ovat nyt niin sanotusti kuuminta tavaraa.

– Koristeellisuus ja uskaliaisuus sekä pieni räväkkyys! Tylsä ja tavallinen on out, Kallio luettelee.

Naisen mukaan etenkin joulunaikaan myymälässä käy runsaasti miehiä, jotka ovat ostamassa kumppanilleen joululahjaksi alusvaatteita. Missi haluaa antaa miehille muutaman vinkin. Listasimme tähän viisi asiaa, jotka alusvaateostoksilla tulee tietää.

1. Osta settejä.

– Kukaan ei halua pelkästään yksiä kalsareita. Jos poikaystäväni ostaisi minulle sellaiset, varmaan suuttuisin. Suosittelen ostamaan vaikka ihan paketin, jossa on vaikkapa kylpytakki, rintaliivit, pikkuhousut ja sukat. Se olisi tosi hyvä.

2. Pidä mielessä koko.

– Kannattaa käydä katsomassa koko vaikka salaa naisen vaatekaapilta. Meille tulee paljon asiakkaita, joilla ei ole harmainta aavistusta koosta ja sitten yritetään käsillä piirtää ilmaan se vaimon kuva. Tai sanotaan, että "on sillä isommat tissit kuin sulla". Ei näin.

3. Osta sellaista, mitä itse haluat nähdä.

– Nyt on tilaisuus ostaa vaimollesi sellaisia alusvaatteita, kun itse haluat hänen päällään nähdä. Naisesi saattaa käyttää niitä beigejä pöksyjä usein mukavuussyistä, mutta hän ei rakasta niitä. Suosittelen pitsiä ja esimerkiksi punaista tai mustaa väriä.

4. Usko myyjää.

– Usein törmää siihen, että asiakas ajattelee itse tietävänsä paremmin. Luottavaisesti sanotaan, että vaimo on kokoa, joka ei ole fyysisesti mahdollinen. Ja sitten kun siitä huomauttaa, niin mies suuttuu. En minäkään Gigantissa tiedä mistään mitään ja siksi kuuntelen sitä myyjää kun hän selittää miten homma menee.

5. Mieluummin liian pienet vai liian isot?

– Tätä pohditaan usein, mutta ei sillä ole suurta eroa. Ehkä liian isojen alusvaatteiden ostaminen saattaa herättää tunteen, että pidät naistasi lihavana. Toisaalta naiset ovat sen verran dramaattisia, että jos ostat liian pienet, niin heti tulee että "haluatko minun olevan näin pieni". Edelleen, katso se koko etukäteen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Palvelut