Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lemmikkieläin sairaana? – Vakuutusyhtiön eläinlääkärin tavoittaa sovelluksen kautta

LähiTapiolan lemmikkivakuutusasiakkaat voivat jatkossa asioida eläinlääkärillä mobiilisovelluksen avulla.

Palvelua voivat käyttää pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Lahden alueella asuvat lemmikin omistajat.

LemmikkiHelpissä asiakkaalle vastaa aina eläinlääkäri.

Palvelu laajentuu myöhemmin koskemaan myös hevosten etähoitoa.

– LemmikkiHelppi-etäeläinlääkäripalvelun avulla eläinlääkäriin saa jatkossa älypuhelimella videoyhteyden paikasta ja vuorokaudenajasta riippumatta. Kissan tai koiran terveysasioissa ei tarvitse lähteä enää saman tien päivystykseen, vaan mobiilisovelluksella saa matalalla kynnyksellä hoidontarpeen arvion ja ohjeita kotihoitoon. Tästä hyötyvät niin lemmikit terveytensä puolesta kuin eläimen omistajatkin taloudellisesti, kertoo LähiTapiolan kehitysjohtaja Harri Aho

Ahon mukaan lemmikkien etäeläinlääkäripalvelun avaamisen kannustivat hyvät kokemukset tammikuussa avatusta TerveysHelppi-etälääkäripalvelusta.

– LemmikkiHelppi-sovellus julkaistaan ensin iOS-alustalle ja tammikuussa myös Androidille. Asiakassovelluksen ohella LähiTapiolassa on kehitetty myös digitaalinen etähoidon työkalu eläinlääkäreille, jolla LemmikkiHelpin eläinlääkärit selvittävät vuorovaikutteisesti asiakkaan lemmikin terveyshuolia chatin tai videopuhelun avulla. Asiakkaalla on lisäksi käytössään digitaalinen oirearvio, joka opastaa käyttäjää ja se korvaa perinteisen korvaushakemuksen kokonaan, kertoo LähiTapiolan hankejohtaja Kari Lintunen.