Ville Valon ja Agentsien Tavastian yhteiskeikat myyvät hetkessä loppuun – tuleeko uusi ennätys?

Ville Valo arkistokuvassa vuodelta 2008. ARKISTO / Tomi Ronkainen

Silja Kononen

Ville Valon ja Agentsien Helsingin Tavastialla perjantaina 19.4. järjestettävänyhteiskeikan liput loppuivat hetkessä. Saman tien päätettiin järjestää toinen keikkaja kolmas.

- Nyt menossa on neljännen keikan myynti, kertoiTavastian toimitusjohtaja Juhani Merimaa maanantaina kello 15.30.

Suosittu laulaja sekä kitaristi Esa Pulliaisen luotsaama yhtye julkaisevat helmikuun 15. päivä edesmenneen Rauli Badding Somerjoen lauluihin pohjautuvan levyn. Kiertue starttaa tämän jälkeen.

Levyllä kuullaan tulkintoja Baddingin klassikkobiiseistä, kuten Paratiisi, Ikkunaprinsessa sekä Tähdet tähdet Levyltä on jo lohkaistu singlenä Orpolapsi kiurun, joka on tällä hetkellä Radio Suomen soittolistalla kuukauden toiseksi suosituin kappale.

Niin HIM:stä suosioon ponnahtaneelle Valolle kuin Agentsillekin kiertue-elämä on varsin tuttua, mutta Pulliainen kertoo tiedotteessa, että konkareillakin on nyt ilmassa jännitystä.

– Metsäradiossa ollaan oltu vuodesta -79. Itse lähdin baanalle -74, seitsemäntoistavuotiaana, eli tuleva keikkakesä on mulle neljäskymmenesviides. Keikkamestat ja tienvarsinäkymät alkavat olla tuttuja, mutta nyt on ilmassa uudenlaista jännitystä kun solistina on itse Musta Prinssi, Ville Valo, Pulliainen sanoo.

Ville Valo & Agents -yhtyeen ensimmäinen live-esiintyminen tapahtuu Emma Gaalassa Hartwall Arenalla 2.2.2019.

Kyseessä on projekti, jonka on määrä päättyä kiertueen jälkeen.

Tavastialla on myyty yhdeksän keikkaa putkeen viime keväänä, kun myyntin tulivat Disco Enseblen liput. Merimaa kertoo, että useita peräkkäisiä konsertteja ovat myyneet myös muun muassa Hanoi Rocks ja Ultra Bra.

Muokattu 3.12. kello 15.30: Uutiseen lisätty Juhani Merimaan haastattelu sekä tiedot keikkojen lukumäärästä. Otsikko päivitetty.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu